Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: zbigniew165 »

Gienia staraj się być do końca przykładną kuracjuszką i wracaj na czas do raju. Mnie nie będzie, ale pewnie ktoś zawsze Cie odprowadzi. Zresztą tu masz tak blisko wszystkie potańcówki, że nie będzie problemu z powrotem z tańców.
Zamykam laptopa, gdyż się pakuję i odezwę się po powrocie do domu, czyli po niedzieli.
Pozdrowienia dla wszystkich Pań z okazji Walentynek i wszystkich czytających nasz temat, a pozdrawiam jeszcze z Świnoujścia w którym spędziłem dwa szalone tygodnie. :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Zostalam sama do przekazywania relacji :? Nie bede tu pisac Zbyszkowi udanego weekendu , bo wiem ze taki mial bedzie ;) i ze tego Mu zycze :D poza tym spotkamy sie jeszcze przed Jego odjadem :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

mam pytanie do Zbigniewa i Gieni,dlaczego Wy na forum ogólnym rozmawiacie na prywatne sprawy kontakt,czyżbyście nie mieli telefonów? dziwne to jest dla mnie
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

A mnie się podoba taki spontan. Nie mają nic do ukrycia i to jest piękne 😊
Miłego dla każdego 🌹🌺🍀
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Lepiej pewne rzeczy zachować dla siebie ;) :lol: Pozdrawiam :D
forumowicz

Nie o to chodzi, tylko że niektóre informacje jest szybciej przez telefon, np gdzie idziesz itp
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Ale Ty jestes DOCIEKLIWY

Ja podejrzewam że w ich rejonie pokrywa się niemiecki Roaming
Tak jak w Polańczyku Ukraiński czy gdzieś na warmii w jednym z ośrodków sanatoryjnych ludzie powrócili i 95% rozmów miało przez rosyjską sieć komórkową .
Ostatnio w Ustroniu był mocny sygnał Czecha i ludziska płacili .
A Może Genia zagubiła telefon ..o
I woli kontaktować sie z Panem poprzez Neta a tutaj Wszystko jak podczas rozmów .
Ostatni dzwoni do mnie Pan w sprawie przedłużenia umowę na ..Informuje że Rozmowa jest nagrywana.
Pan zagubił sie i Ja do Pana ,że udaję się do Biura stacjonarnego i podpisze umowe w kształcie w jakim Pan Proponował . Powiedziałem że Ja też Nagrywałem i się rozłączył .
Po chwili dzwoni chyba jego przełożony i żąda aby odesłął im Nośnik bo Oni nie życza być nagrywani ;) ;) ;)
Może w Świnoujściu Też tak wolą wszystko Transparentne :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max-R pisze: 14 lut 2020 12:46 Nie o to chodzi, tylko że niektóre informacje jest szybciej przez telefon, np gdzie idziesz itp
Maxiu ... a gdzie Ty wyczytales ze ja Zbyszka , badz On mnie pyta gdzie idziemy , o ktorej itp ? Takie rrozmowy prowadzilismy przez tel lub osobiscie :) Opisujemy o naszych pobytach dlatego , gdyz widzimy po ilosci odslon , zaintesowanie naszymi wpisami. , i jak Ewaszka pisze jest to spontaniczne :) owszem , gdy jestesmy w tym samym czasie on line czasami zwrocimy sie do siebie :lol: a o osobistych sprawach Zbyszka to nie pisalam i na pewno nie napisze , wiem ze On o moich tez :) a Cie bie prosimy o relacje z Twojego pobytu w maju br, chetnie poczytamy :P
forumowicz

masz przykład:Gienia staraj się być do końca przykładną kuracjuszką i wracaj na czas do raju. Mnie nie będzie, ale pewnie ktoś zawsze Cie odprowadzi. Zresztą tu masz tak blisko wszystkie potańcówki, że nie będzie problemu z powrotem z tańców. przecież to można powiedzieć przez tel lub osobiście
Ale to nieważne,miłego weekendu,bawcie się fajnie!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A dla chetnie czytajacych nasze relacje .... :) przed poludniem bylam ze Zbyszkiem w centrum ... w kwiaciarni. i na innych zakupach , a po obiedzie Zbyszek juz pojechal .... na Walentynki :P ja za chwile na spacerrk z kolezanjka z Sasanki , a wieczorem imprezka prywatna u znajomych w Baltyku 8-)
ODPOWIEDZ