Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj mój ostatni dzień z wnukami w Poznaniu. Po porannej opadającej mgle zapowiada się ładny dzień, który spędzimy z wnusią na spacerkach .
Pozdrowionka dla wszystkich
Wiem że i Was przywitały dzisiaj poranne promyki słońca na błękicie nieba.......Tak optymistycznie nastawiając na weekend.
Mi się taki weekend marzy....Taki cudny..... cieplutki
W moim siarczanym mieście o 2.30 kiedy w nocy " robiłam za kierowcę" była ogromna mgła i ciepło. O 7.00 kiedy biegłam na basen było chłodno, ale słoneczko się rozpromieniło i jest teraz bardzo cieplutko. pozdrawiam