Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór,
Cytrynku podobno Krynica do Ciebie już należy i tak trzymaj
Andy zdaje się, że będzie FNS okupował przez najbliższe dni
A w prezencie bardzo proszę: https://www.youtube.com/watch?v=kPt1tKL933Q
Dzionek minął pracowicie...pakowanko, kawa w pijalni i pożegnalny spacer po Krynicy, w której już dziś pogoda zaczęła się psuć ale to nie dziwota bo ja wyjeżdżam.
Rano Cytrynek przyfrunie i wyprawi mnie w podróż do domu.
Dzień dobry.
Rano jak zwykle dżentelmeński Cytrynek odtransportował mnie na dworzec. Szwagropol dał dwa autobusy w jednym wszyscy do Krakowa,a w drugim ci co gdzieś po drodze wysiadali. Dzięki temu expresowo dotarłam i właśnie słuchając hejnału czekam na obiadek. Pozdrawiam z Krakowskiego Rynku.
Super Felice, że tak sprawnie pierwsza tura podróży minęła , mniemam że ta druga też śmigusiem zostanie pokonana i wreszcie znajdziesz się w domku
Pozdrawiam wszystkich miłego dnia życząc