Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej...
Dopiero wstałam...kawka idealna...dziękuję...
Dziś sniłam mi się że w Zatoce Gdańskiej był mega przypływ i łowiłam rękoma śledzie martwe.brrr..Chyba to zły znak...
Balbinka coś nam zginęła z forum ostatnio
Witam
No cóż poniedziałek i praca od bladego świtu
Dusiu wczoraj byłam na 2 godzinnym spacerze nad morzem było tak ciepło
Śledzi nie widzialam ale nie pamiętam tak czystego morza ...woda zielonkawoniebieska piękna jak na jakiś wyspach
No tak dobry pomysł by zobaczyć czy jestem przy robocie. Wróciłam z badań, czas na dokończenie obiadu i ogarnięcie "chałupy" po niedzielnym leniuchowaniu
Szkoda mi tej wspaniałej kawy od Ysego, niestety musiałam być na czczo
Miłego popołudnia
Atinko...to pięknie teraz nad zatoką.Ech...Zawsze jest taka szara..smutna.To i dobrze że śledzi nie było..szkoda rybek.
Ja dziś zadowolilam się spacerkiem po lesie jak zwykle.Las zaczyna zielenić się na całego.