Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No proszę, 7 godzin jazdy przez 3/4 Polski to według mnie dość szybko. Jak starczy czasu, to zawitajcie do Lewina Kłodzkiego, gdzie jest jedyny w rodzaju i jedyny w Europie kamienny most wykonany "po łuku". Wszelkie mosty są wykonane w linii prostej. Jest to czynny most kolejowy, a na jego wjeździe stoi bunkier strzelniczy z czasów II Wojny Światowej. Na działce obok mostu mieszkała nieodżałowana Violetta Villas. Za mostem jest droga prowadząca do pobliskiego Jarkowa z pięknym Ogrodem Japońskim.
Dobrego wypoczynku
Pozdrawiam serdecznie.
Myślę,ze tak ułożymy sobie czas,żeby także pozwiedzać okolice, te bliższe Polanicy jak i te troszkę dalsze ,ale obejmujące Kotlinę Kłodzką . Myślałem żeby odwiedzić Kudowę , Duszniki,Szczytną , Lądek ,także w kierunku Międzylesia oraz w w odwrotną stronę w okolicach Radkowa, Szczeliniec, Błędne Skały( jak oczywiście pozwoli aura). Ale wszystko zależy jak będziemy mogli sobie ułożyć grafik ze względu na zabiegi oraz jaka będzie pogoda.
Pozdrawiam serdecznie
Do wyjazdu zostało już niewiele chwil, więc dołączę jeszcze 3 fotki. (więcej nie można) Czas będziecie mieli wypełniony po brzegi, wiec może być tak, że zabraknie czasu na zwiedzenie wszystkiego, gdyż najważniejsze są zabiegi, (po to tam się jedzie) a one zajmują sporo czasu. Okolica piękna, korzystajcie ze wszystkiego ile możecie. Życzę dobrych zabiegów, dużo zdrowia i niezapomnianych wrażeń.
Pozdrawiam i dziękuję za uznanie.
Anna Maria pisze: 15 sty 2020 16:39
Jadę w tym terminie do Pieniawy z Krakowa, samochodem.
Szarotkę kojarzę z poprzedniego pobytu w Polanicy.
Znajomi chwalili warunki...
A poza tym, sama Polanica piękna!
Anna Maria proszę o pierwsze wrażenie z Wielkiej Pieniawy, o której należy przyjechać i jak wygląda kwestia meldunku? Ja mam turnus od 16 kwietnia. Pozdrawiam i życzę Ci przyjemnego pobytu