Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: GIENIA »

Mialam przyjemnisc poznac osobiscie Muzyczke :kwiat: dwa razy nawet porozmawialysmy przez chwile , a zazwyczaj widywalysmy sie na tancach :D Muzyczka w swoim towarzystwie , my w swoim , ale przy jednej muzyce :) Bylo tak jak Muzyczka pisala , zycie na pelnych obrotach :D. , Ziutek69 :) szukal tancerki na forum przed wyjazdem :lol: i mial racje .. swietnie tanczy :D. bardzo milo wspominam ten pobyt w Perle Baltyku , gdzie zaprosil nas ze Zbyszkiem. :) o osobach spoza forum nie bede sie wypowiadac, poznalam Ich wiele ciekawych i sympatycznych , moja lista tel powiekszyla sie o nowe numery ;) , a dodam ze ja ostroznie swoj podaje :roll: pobyt zaliczam do udanych :twisted: opinia o osrodku oczywiscie bedzie , ale to juz po powrocie i oczywiscie nie w tym temacie ;) dziekuje Wszystkim , ktorzy z nami tu klikali, ktorzy nam kibicowali, i tym , ktorzy nas czytali Gdyby nie Wy , nie pisalibysmy tej relacji ,, Dziekuję :serce: to by bylo na tyle. , oczywiscie na dzisiaj :P. Dobranoc ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Gienia, dziewczyno ile Ty śpisz 🤔
Super się Was czyta i serce rośnie, że jeszcze są ludzie pozytywnie zakręceni i życzliwi 👍👏😊
Będą piękne wspomnienia 😊
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Śledzę od początku Waszą relację :x Wszystkim gratuluję zadowolenia , pomimo zmęczenia :P. Gienia , ale naszego turnusu żaden nie pobije :?: :P :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Gieniu też czytałam Wasze relacje i cieszę się, że pobyt Wam się udał. Wszystko co dobre szybko się kończy, niestety, ale wspomnienia zostaną :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jade :D. na siedzaco ;) minelismy Choszczno :) Ewaszko w domu odespie :lol: Marian .... pobije czy nie ;) to nie ranking ..... obydwa byly supet , chodz jakze odmienne od siebie :D 8-) Alutko , szybko , tyle , ze po raz pierwszy nie zal mi bylo wyjezdzac , juz wczoraj mialam ochote prysnac wieczorem :lol: wiecej z domu :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Głienia gdy bym tam był, to jeszcze wczoraj zaliczyli byśmy tańce w Energetyku i żal było by Ci odjeżdżać. Mnie jednak żal było wyjeżdżać, bo poznałem Ciebie i innych ludzi. :D
Te spacery po promenadzie i wspólne tematy, także na temat forum.
Jak wiesz jechałem na Walentynki do poznanej osoby, a mimo to żal było wyjeżdżać.
Myślę, że ja w tym roku odwiedzę Świnoujście i to nie raz, a może spotkamy się jeszcze w przyszłym roku nad morzem. Jak wiesz w Świnoujściu mam już dość bliskie kontakty z pewnymi osobami. ;)
Życzę szybkiej i szczęśliwej podróży do domu i spotkamy się na forum :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Miłej podróży Gieniu i odeśpij w domku te niedospane noce. Chociaż wiem, że co niedospane to się nie odeśpi 😅
🍀🙋😊
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

GIENIA pisze: 20 lut 2020 09:43 Jade :D. na siedzaco ;) minelismy Choszczno :)
(...)
Gieniu - miłej i bezpieczniej podróży wszyscy życzymy :D
Czy już są w planach następne wojaże a jeśli tak, to czy w miejscach nie aż tak odległych?
Pozdrowionka :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jestem w domku :D
Ewaszko , dzisiaj na pewno nie odeśpię ;) :lol:
Marku , jest w planie , ale daleeko od domu , w moim ukochanym rejonie kraju :serce:
Zbyszek , dzięki Twoim kontaktom i ja mam kontakty :lol: :lol: sam wczoraj prosiłeś , aby Je odszukac ;) :lol:

Na kazdym moim pobycie Paczka wyjeżdzała tego samego dnia i było żal sie rozstawać i rozjeżdżać w różne strony :cry: , zdając sobie sprawe , że zapewne nigdy się już nie spotkamy :(
Ten pobyt był inny .... moja Paczka to osoby z Adama i Ewy , nazwanego Rajem :lol: , ale także kolezanki z Sobótki i koledzy z Bałtyku .... i oczywiście Pacz\ka z Barbarki :D
Wszyscy odjechali przede mną , i wczoraj mogłam już wracać wieczorem , bo nic ani Nikt już mnie tam nie trzymał :cry: , wypis miałam w reku .... ale wolałam wracac tym kursem , którym wracałam ... poza tym , jakieś osoby z tego pobytu , na pewno jeszcze spotkam w realu ;)
zmykam na przegląd domku :P
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Gienia jak wszyscy wiedzą Twój ukochany region kraju, to oczywiście tereny nadmorskie. Był do tej pory Kołobrzeg, a teraz doszło jeszcze Świnoujście.
Wszystkich zainteresowanych wyjazdami Gieni mogę poinformować, że jesteśmy umówieni na następny wyjazd też do Świnoujścia, ponieważ musimy zaliczyć tańce w Energetyku. plaże i oczywiście promenadę, czyli odwiedzić poznane już miejsca.
Jak już wspomniała Gienia dzięki mnie poznała pewne osoby ze Świnoujścia i mamy tam dobry kontakt do zorganizowania wyjazdu.
Tak, że zaprosimy razem z Gienią czytających do Świnoujścia w tym roku. Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ