Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jade 21 lutego ,jak by był ktos chetny Sieradz okolice to zapraszam ,jade samochodem, jeszcze nie wiem o której godzinie sie zameldowac wiec temat godz.wyjazdu do dogadania Pozdr
Hej kochani.Wyruszam rano 21.02. do Wieńca...mam wolne miejsca gdyby ktoś z pomorskiego chciał sie zabrać to zapraszam )). Do zobaczenia na miejscu .Edyta
Ja dzisiaj wyjeżdżam wieczorem, tak żeby dotrzeć tuż po północy. W końcu na skierowaniu jest podana godzina 00:01 z tego co pamiętam. Jak w zeszłym tygodniu dzwoniłem to mówiono mi że można tak przyjechać. Najwyżej będę spał w samochodzie.