Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 60 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: zbigniew165 »

Gienia wiesz, że nie tylko z osobami z Krakowa, ale jeszcze będzie ziutek29 z osobą towarzyszącą i ta osoba, którą dobrze znasz. Ale jak byś dostała wtedy Sasankę, to już by była paczka w komplecie i znowu szaleńczy tydzień w Świnoujściu. To może się idać Gienia. ;)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: alka50+ »

zbigniew165 pisze: 21 lut 2020 13:40 alka50+ zapraszamy do Świnoujścia nad nasze morze. Jest tu też, gdzie się bawić. Mogę Ci polecić dobry hotel, który spełni Twoje oczekiwania jak przypuszczam. Pozdrawiam
Zbigniew165...dziękuję bardzo za zaproszenie.
Może dołączę do Was na kilka dni przy kolejnym takim spotkaniu...lub poproszę Ciebie o proponowaną miejscówkę. :kwiat:

Gieniu...do zobaczenia w Kgu lub na szlaku z Forum.

Pozdrawiam śledzących i czytających pobyt w.Świnoujściu. :serce:
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękowano: 14 razy

Post autor: malgonia »

Czytałam Wasze komentarze i troche zazdrościłam ale tylko troche. :lol: Czekam juz w Krakowie 32 miesiące na sanatorium,tez chciałabym dostać morze i trafić na takie tańcująco mądre towarzystwo.Byłam juz 10 razy w sanatorium i bywało różnie,lubie bardzo tańczyć i chyba to nie żle robie ale ciężko stworzyć taka grupę jak to mówia do tańca i do różańca.Tylko dwa razy sie udało raz w Polańczyku i raz w Muszynie.Ja nie lubie stagnacji,trochę biegam troche chodze z kijami i zawsze mi sie marzy dobry tancerz ale bez zobowiązań czyli tej indywidualnej adoracji,to mi nie potrzebne to mam w domu :lol: :lol: co myślicie panowie, da sie to oddzielić :lol: bo to że lubie tańczyć, lubie dobrze wyglądać i ładna kobieta ze mnie to od razu ktos mysli że szukam okazji :lol: :lol:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Malgonia szkoda, że Cię nie było z ami w Świnoujściu, bo nasze towarzystwo by Ci na pewno odpowiadało i dało by się oddzielić to o czym piszesz. Muszę się jednak przyznać, że do tej pory mi się udawało to oddzielać, ale tym razem jednak tak trafiłem, że mi się to nie udało i wpadłem. Jednak mimo, że miałem kogo adorować, to miałem czas na wspólne spacery po plaży i promenadzie z koleżanką forumową Gienią, a także zaliczyliśmy kilkanaście imprez tanecznych razem z naszymi paczkami. :)
Także jak widzisz można, tylko trzeba trafić na odpowiednich ludzi i dobrze się bawić, a na forum nie warto się umawiać, bo w realu po spotkaniu jest rozczarowanie.
Chyba, że z osobą taką jak Gienia z którą na forum znałem się od początku naszej tu bytności.
W realu po spotkaniu okazało się, że tworzymy dobry zespół i się dobrze dogadujemy we wszystkich sprawach. :kwiat:
Piszesz, że jesteś z Krakowa i stamtąd właśnie jest moje towarzystwo z Barbarki. Jest to fajne małżeństwo i jesteśmy z nimi umówieni na następny pobyt w Barbarce styczeń 2021 r.
To tyle w tym temacie i życzę Ci Świnoujścia lub Kołobrzegu i takiego towarzystwa jak ja miałem z Gienią. :kwiat:
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Podziękowano: 14 razy

Post autor: malgonia »

Zbigniew165, rozumiem że można sie kims zauroczyć,zachwycić,chce sie z nim rozmawiać,przebywać to wszystko ok.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

zbigniew165 pisze: 23 lut 2020 08:38
Także jak widzisz można, tylko trzeba trafić na odpowiednich ludzi i dobrze się bawić, a na forum nie warto się umawiać, bo w realu po spotkaniu jest rozczarowanie.
Zbigniew 165,....chyba ze 100 razy Ci to powtarzałam, i pisałam..i itd...że tak nie można na siłę.... planować, obiecywać i snuć wielkie plany z osobą którą nie widziałeś i nie znałeś wcześniej !!!! A Ty tak chciałeś!!!umawiać się wirtualnie, i cały czas liczbie mnogiej pisałeś, będziemy to robić czy tamto....i to przez 2 miesiące, cieszę się, że to wreszcie zrozumiałeś.. Nie wiem, czy u Ciebie bylo rozczarowanie czy coś innego, ale wszystko tak musiało widocznie być, ja przeżyłam jeszcze większe rozczarowanie i zawiedzenie....i tak nie można, zapamiętaj to do końca życia...
Cieszę się, że rano w niedzielę przed śniadaniem spotkałam oo spacerze nad morzem Mariannę z Barbarki i powiedziałem Jej i Tobie, i przekazałam pozdrowienie dla Ciebie i cieszę się bardzo, że znalazłeś bratnią duszę w realu, a nie wirtualnie....
Serdecznie pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Super ze jesteście tak pozytywnie zakręceni i tyle piszecie w tym temacie,to mi się podoba,bo co do samej miejscowości to już mam inne zdanie :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 183 razy
Podziękowano: 110 razy

Post autor: GIENIA »

Alu .. do zobaczenia na nadmorskim szlaku :D

Maxiu .. dobrze , że jeden lubi morze , drugi góry , trzeci niziny ;) bo inaczej byłoby nam zbyt ciasno :lol: :lol:

Małgoniu , Alutko ... miło że czytacie nasze relacje :)

Zbyszku , takiego pobytu jak był ten nasz , nie da się zapomnieć :lol: :P
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Czasami trzeba lubieć co się ma i cieszyć się z tego, co się ma i otrzymało, jeśli chodzi o skierowanie z NFZ...w jakim czasie i gdzie.. A jednocześnie też z miejsca pobytu... Czy morze czy góry i tak dalej....w tym przypadku mówił o otrzymaniu skierowania ale nie ze zwrotów, bo wtedy ludzie wybierają....
Też jak ktoś jedzie prywatnie to ma wybór, a my z funduszu to wiadomo różnie bywa....
Prywatnie tylko jeżdżę do Kołobrzegu na rehabilitację, w zeszłym roku byłam 2 razy...i raz w Polanicy Zdrój w Wielkiej Pieniawie, 24 dni, czerwiec lipiec.....ale teraz ten czas w Świnoujściu, obecnie, nie sądziłam, że tak świetnie mi się ułoży i będzie wyjątkowy.. I tu nie przesadzam, ani nie chwalę się...byli cudnie i nigdy nie marzyłam, że tak będzie...
Życzę Wszystkim, by tak szczęśliwie spędzali czas w sanatoriach..... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Malgonia było tak jak piszesz, ale to zauroczenie jest i będzie kontynuowane. Ale już może za dużo powiedziałem w tym temacie.
Powiem tylko,że dzięki temu umawianiu się wirtualnie na forum z Muzyczką poznałem fajne towarzystwo i jestem zauroczony jak stwierdziła Malgonia pewną osobą, ale szczegóły zna tylko Gienia i niech tak pozostanie. ;)
Tak, że Muzyczko nie mam do Ciebie żadnych pretensji, że nie wyszło wirtualne umawianie się, bo wyjazd okazał się dla mnie fantastyczny pod każdym względem.
Z tego co widziałem, to również chyba zaliczysz wyjazd do udanych Muzyczko.
Pozdrawiam wszystkich czytających nasz temat, chociaż wyjazd już się zakończył. :)
ODPOWIEDZ