Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wbrew pozorom jestem tu bardzo często-tylko czasami nie mam siły ani ochoty nic pisać-taka pogoda mnie dobija,liczyłem na mroźną zimę a mamy wczesną wiosnę ze spadkami ciśnienia i zmienną temperaturę przy której nawet zdrowi czują się nie ciekawie-a ja niestety bardzo mocno reaguję na takie anomalie pogodowe
Tak Andrzeju to prawda ta pogoda jest straszna po prostu...ja też bardzo odczuwam różne bóle, z utęsknieniem czekam na sanatorium
Ponoć ptaszki ćwierkają że ma być gorące lato a i wiosna bardzo ciepła ...znowu susza