Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
W poprzednim moim poście wkradł się błąd i podałem niewłaściwy adres do slajdziku o Ciechocinku.
Prawidłowy adres to: slajdzik.pl/slajd/czerwiec-w-ciechocinku-2016-122932 Wystarczy przepisać go lub skopiować i wstawić do jakiejkolwiek wyszukiwarki.
Ciekawe czy w tym terminie będą czynne tężnie i Grzybek, bo to urok Ciechocinka i jeszcze dywany kwiatowe, których niestety nie zobaczysz bo nasadzenie zaczynają się po 15 maja. Może trochę się zazielenić ale to zależy od pogody.
W Ciechocinku w wolnym czasie to tylko spacery oraz tańce Jeśli chodzi o basen z prawdziwego zdarzenia to tylko w ośrodku MSW - jest ogólnie dostępny za opłatą. Miłego pobytu.
Dywany owszem są ale pod koniec maja, po 15 maja dopiero są nasadzenia. W kwietniu możesz podziwiać budzącą się przyrodę młode listki na drzewach i ewentualnie tulipany i bratki, ale nie wiem bo w Ciechocinku jestem zawsze latem. Ado jakiego sanatorium jedziesz?