Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zabiegi na miejscu są w większości sanatoriów np. w Rymanowie Zdrój Stomil, ale nie polecam tego sanatorium, mierne zabiegi (byłam kiedy nie było jeszcze basenu). Natomiast mimo iz nie wszystkie zabiegi były na miejscu np. KRUS Horyniec czy Zameczek- Kudowa Zdrój było wspaniale i serdecznie polecam te sanatoria szczególnie gdy jest ciepło.
Witajcie, ja polecam Polańczyk Amer-Pol lub Dedal. Byłem w ubiegłym roku było super, raczej wybrać ciepłe miesiące ja byłem jesienią widoki niesamowite.
Amer-Pol: rewelacyjnych zabiegów to raczej tam nie ma.Polańczyk super miejsce do wycieczek krótkich i długich-cypel,punkty widokowe, Sine Wiry,
Solina, Solinka,Bieszczadzka Kolejka Leśna, połoniny, Cisna, zapora, muzeum itd.
Poleciłbym CRR GRANIT w Szklarskiej Porębie. Dwa tygodnie temu powróciłem z pobytu komercyjnego. Na miejscu dobra baza zabiegowa, basen, smaczne jedzenie przyrządzane na miejscu oraz dobre warunki lokalowe. Ośrodek nieco na uboczu ale ma to też swoją dobrą stronę. Widoki z okna na Szrenicę .