Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
pozdrawiam i promienie słoneczne z Podlasia przesyłam
Nie wiem ale mam wrażenie Cytrynku, że Ty jesteś tam już miesiąc ,
mówisz , że zostało 6 dni , to taka ostatnia prosta , garnij do siebie wszystko co dobre
Dzień dobry
Spóżniona ,jeszcze w pracy
Pogoda zmienna ,pochmurno ,deszcz ,śnieg , nie pada
Piąteczek, weekendzik na horyzoncie
Cytrynku ,tydzień szybko zleci i po kuracji
Pozdrawiam pogaduchy
Dobry wieczór
Dziś to jakby kwiecień....... plecień bo przeplata, trochę zimy, trochę lata. I słonko było i śnieg..... zima w końcówce atakuje Jeszcze zaskoczy drogowców
Miłego wieczoru życzę
Dobry Wieczór,
A tu cały dzień zadyma, i ślisko jak ch....a
Mi też się wydaje, że długo tu jestem. Nie nudzę się Basiu
Felice, jak Wytrzymujesz cały tydzień w domu? A może do Krynicy Byś się w końcu Wybrała, by nie zapomnieć jak wygląda
Forumowiczów to dużo, a Ciebie nie widać
Powoli trzeba już pobyt ogarniać, ostatni weekend. Tym razem z kolegą, trochę raźniej
Pozdrawiam
Princi, po 200 kilometrach, nocleg? chyba nie.
Czyżbyś Była w Busku? Ale przyhamować można. Na chwilkę
Czasu zostało niewiele, prawdę mówiąc.
A miło byłoby się spotkać, zatem?