Druga sprawa jest taka, że nie należy mojego postu traktować jako "anons" lub coś na czym się zarabia. Napisałem tylko, że potrafię robić masaż i mogę pomóc. Pieniędzy nie potrzebuję
Młody i pomocny dla Starszych
-
forumowicz
Re: Młody i pomocny dla Starszych
Absolutnie się nie zacinam odezwały się dwie Panie które nie napisały tutaj postu (to tak dla zaspokojenia Waszej ciekawości)
Druga sprawa jest taka, że nie należy mojego postu traktować jako "anons" lub coś na czym się zarabia. Napisałem tylko, że potrafię robić masaż i mogę pomóc. Pieniędzy nie potrzebuję
Dziękuję za liczny odzew
tych zwariowanych ludzi również. Z wielkim uśmiechem na buzi czytam odpowiedzi 
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Już Ciebie popieram i lubię
Ja również kiedyś pomagałem wyłącznie starszym osobom wymagającym opieki. Minęło 30 lat i teraz pomagam młodszym
Idea wolontariatu niech trwa ku pożytkowi wszystkich
Ja również kiedyś pomagałem wyłącznie starszym osobom wymagającym opieki. Minęło 30 lat i teraz pomagam młodszym
Idea wolontariatu niech trwa ku pożytkowi wszystkich
-
forumowicz
-
forumowicz
Dokładnie, a na jaką pomoc dwie osoby dogadają się na miejscu to już ich indywidualna sprawaHipokryt pisze: 02 mar 2020 07:42 Już Ciebie popieram i lubię![]()
Ja również kiedyś pomagałem wyłącznie starszym osobom wymagającym opieki. Minęło 30 lat i teraz pomagam młodszym![]()
Idea wolontariatu niech trwa ku pożytkowi wszystkich![]()