Kochani, doszły mnie słuchy, że 18 października jest DNIEM NIESPODZIEWANEGO BUZIAKA, a więc - wybierzcie sobie ofiarę,
polujcie, polujcie, aż się uda

Witam- postanowiłem odświeżyć temat bo Nasza koleżanka jak nagle się pojawiła,tak szybko zniknęła z pola widzeniaAnnaN pisze:Myślę, że teżw każdym razie jest to możliwe, tylko... przyjaciele pomóżcie
![]()
![]()

...............żadnych skrótów ...uśmiech mój zna ....wrażliwość też ...woń duszy się unosi ...został mu tylko do przeskoczenia smak ciała......... ale on taki niejadekZbigniew- I pisze:W pierwszej kolejności poznaj jej uśmiech, woń duszy, wrażliwość serca, a następnie smak ciała. Nigdy w odwrotnej kolejności.

jak niejadek to może jakieś tabletki na zwiększenie apetytueluunia pisze:...............żadnych skrótów ...uśmiech mój zna ....wrażliwość też ...woń duszy się unosi ...został mu tylko do przeskoczenia smak ciała......... ale on taki niejadekZbigniew- I pisze:W pierwszej kolejności poznaj jej uśmiech, woń duszy, wrażliwość serca, a następnie smak ciała. Nigdy w odwrotnej kolejności.![]()

Albo ślepy, albo ma jakieś nieruchomości i tu bioaron nie pomożeeluunia pisze:..............![]()
muszę mu podsunąć bioaron C...i z kuchni nie wyjdę
![]()