Beskid Mielec w Krynicy Zdroju

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Beskid Mielec w Krynicy Zdroju

Post autor: Esterka »

Ktoś z moich znajomych małzeństwo ma taki wpis w dokumencie o przyznaniu sanatorium ?czy to są dwa różne ?
Jakie są warunki w Beskidzie ?
Dziękuję za wszystkie aktualne opinie .
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Beskid Mielec w Krynicy Zdroju

Post autor: andrzej1955 »

Witam,według mojej wiedzy to jeden właściciel a dwa odrębne sanatoria-istotny adres z ulicą i będzie wszystko jasne,Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A jest więcej niż dwa obiekty Beskidu i Mielca w Krynicy ?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie rozumiem Twojego pytania-co do opinii to sięgnij do wyszukiwarki-prawy górny róg z lupką,Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Moje pytanie skierowałam do osób ,które mają po pobycie w tych obiektach swoje spostrzeżenia .Jeśli byłeś to pisz jak nie to nie zaśmiecaj tematu i się nie popisuj, czym ? No właśnie ,bo nie wiem .
:ugeek:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bardzo Przepraszam że Ośmieliłem się jak to określiłaś-zaśmiecać TWÓJ Temat-następnym razem napisz konkretnie od kogo oczekujesz odpowiedzi i kto ŁASKAWIE może napisać w Twoim temacie :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Esterka pisze: 27 lut 2020 19:04 Ktoś z moich znajomych małzeństwo ma taki wpis w dokumencie o przyznaniu sanatorium ?czy to są dwa różne ?
Jakie są warunki w Beskidzie ?
Dziękuję za wszystkie aktualne opinie .
Wyraźnie napisałam od kogo oczekuję opinii po co Twoja filozofia ?siłą rozpędu ???
:)
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

Witaj Esterka, sanatorium Beskid i Mielec to dwa różne budynki przy innych ulicach, sanatorium Mielec mieści się przy ul Pułaskiego, a Beskid na ul. Pięknej 17, prawdopodobnie te dwa budynki należą do tego samego właściciela, ale na 100% nie jestem tego pewna. w sanatorium Beskid przy ul Pięknej byłam we wrześniu ub roku, ja akurat byłam na turnusie ZUS-owskim, nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale nie zauważyłam jakiejś specjalnej różnicy w porównaniu z turnusami z NFZ, byłam zadowolona z pobytu, chociaż czytając wcześniejsze opinie jechałam z obawą, co mnie czeka, jednak na miejscu... miłe zaskoczenie . jak ktoś słusznie zauważył, sanatorium to nie hotel cztero-gwiazdkowy, mi osobiście warunki odpowiadały. Miałam pokój na 4 piętrze z lodówką i balkonem, dosyć wygodny, jedynie w szafie troszkę mało miejsca...ale każdy jakoś sobie z tym radził. na 5 piętrze koleżanki miały ładniejszą i większą łazienkę, ale za to balkony były tzw przechodnie, co mi zapewne by przeszkadzało, bo na 4 piętrze każdy balkon był odgrodzony i bardziej odpowiadał mi taki wariant. Wyżywienie.... byli tacy co narzekali, mi osobiście smakowały i były w wystarczających ilościach, zresztą Krynica jest tak urokliwa, że zawsze można z przyjemnością coś na mieście " dojeść". Zabiegi.... jedynie tutaj mogłabym się ew przyczepić, bo trochę mało konkretne, nie miałam żadnych zabiegów z borowiną, nie wiem czy jakieś solankowe były, bo takich też nie miałam, ale za to bardzo fajne ćwiczenia i masaże, panowie bardzo dużo wysiłku wkładali w to, aby rozruszać nasze ...niestety "zastane" mięśnie. Nie wiem co Cię konkretnie interesuje, bo już opisywałam ten ośrodek w innych postach, ale jak będziesz miała jakieś pytania, to pisz, chętnie odpowiem. Pozdrawiam :) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alaxa :) bardzo Ci dziękuję ,za bardzo profesjonalny opis .Przekaźę te informacje przydadzą się im .
Pozdrawiam bardzo bardzo :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

Bardzo proszę, cieszę się, że przydał się mój opis :D służę pomocą i zazdroszczę Krynicy. Pozdrawiam cieplutko :) :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ