Młody i pomocny dla Starszych

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Młody i pomocny dla Starszych

Post autor: Hipokryt »

A ja wciąż wierzę, że jest jeszcze dobra młodzież chętna do bezinteresownego pomagania osobom starszym :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tak to właśnie ja :D :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

I cooooo koniec rozmów :o :o
A myślałam, ze jeszcze ja coś mądrego powiem w tym temacie :roll:
forumowicz

Pisz Słoneczko śmiało,ciekaw jestem jak tam twoja działka
forumowicz

Słoneczko,czy ćwiczysz silna wolę? https://www.youtube.com/watch?v=Ocm-kWC ... k0reodBHg0
forumowicz

Felice pisze: 03 mar 2020 10:53
forumowicz pisze: 03 mar 2020 01:39 Dużo nabijania się że mnie tutaj :) a wystarczy napisać prywatną wiadomość a nie starać się zwracać na siebie szczególną uwagę z myślą "o kurde udam, że mnie to nie interesuje ale może on do mnie napisze" :) :D :D
Wysuwasz daleko idące wnioski. Gdyby ktokolwiek temat potraktował poważnie zapewniam,że nie pisałby tutaj w ogóle.
Nikt nie nabija się z ciebie tylko z oferty, ponadto nawet przez moment nie pomyślałam o niej serio. Napiszę na pw a ty ponabijasz się ze mnie. :P . Tak to działa?
Może i są zdesperowane kobiety, ale nie sądzę mimo wszystko.
Dlaczego miałbym się nabijać mam kilka wiadomości prywatnych ale kto napisał zostawię dla siebie. Przeszedłem z jedną Panią na inny kontakt niż forum, ba! Nawet przesłałem zdjęcie :) nie jestem oszustem :) Nie nazwałbym tego desperacją :) ale kobiet zainteresowanych w sanatoriach jest bardzo wiele :) chyba za mało po nich jeździłaś i nie znasz tzw. tematów "tabu" :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

No faktycznie ja niewiele wiem o sanatoriach 😂😂😂😂😂 A jakie są tematy tabu może mnie oświecisz?
forumowicz

Młody i pomocny , tylko pogratulować , że nie zrażasz się :lol:
Myślę , że ważna informacja dla Ciebie : ktokolwiek napisał na PW i jakiekolwiek relacje z paniami powinny pozostać między Wami ,
źle , nawet bardzo źle odbieramy osoby które upubliczniają prywatne rozmowy czy wiadomości na PW - napisałam to w liczbie mnogiej ponieważ przekonana jestem , że tak myśli więcej osób niż tylko ja.
forumowicz

Obrazek
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01

Post autor: Esterka »

Dlaczego miałbym się nabijać mam kilka wiadomości prywatnych ale kto napisał zostawię dla siebie. Przeszedłem z jedną Panią na inny kontakt niż forum, ba! Nawet przesłałem zdjęcie :) nie jestem oszustem :) Nie nazwałbym tego desperacją :) ale kobiet zainteresowanych w sanatoriach jest bardzo wiele :) chyba za mało po nich jeździłaś i nie znasz tzw. tematów "tabu" :D
[/quote]

A ja Ci źyczę, żebyś spełniał swoje plany i marzenia Jeśli jesteś do wzięcia bez obciążeń ,żona w domu ,wolno Ci .
Temat mieści się w Różnych nikogo nie obrażasz ,nie poniżasz i jest ok .Myślał by kto ,że kuracjuszom tutaj trzeba ,cokolwiek wyjaśniać :roll: :lol: szczególnie tym co 'pokochali' kogoś dzięki temu forum.
Jacy to wszyscy ą, ę :lol: i bez win :o
Powodzenia młody :)
Zablokowany