Spotkania w Świnoujściu
- elaw35
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 19:31
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Świnoujście luty 2020
Zbyszku,ja właśnie miałam takie towarzystwo przy stoliku jak ty w drugim turnusie,bywałam już w sanatorium i raczej zawsze jakaś rozmowa,często żarty były przy stole w trakcie posiłków,no tu niestety..nawet przy próbie poruszenia jakiegoś tematu,raczej zostawał bez echa..każdy zjadł i od razu odchodził od stołu,,małżonkowie ew.cos tam uzgadniali między sobą nie zauważając innych ..Ale każdy ma swoje zasady..zbigniew165 pisze: 03 mar 2020 21:47 elaw35 ja siedziałem przy stoliku z małżeństwem z Krakowa i dwiema paniami, singielkami. Nasz stolik był najgłośniejszy na stołówce i zapamiętały go nawet kelnerki, bo było bardzo wesoło i panie zrywały boki.
Posiłki jedliśmy ponad godzinę czasu i ze stołówki wychodziliśmy ostatni. Na tańce oczywiście chodził cały stolik i tak było do końca, włączie ze spacerami po plaży i promenadzie.
Niestety w drugim turnusie dostałem dwa małżeństwa i odchodzili od stolika po zjedzeniu posiłku. Na tańce nie chodzili i za bardzo nie było o czym rozmawiać.
Ale na szczęście była Gienia i jej towarzystwo .Dawaliśmy radę spacerując i nie nudząc się.
Zaliczyliśmy fajną imprezę w Irysie w kameralnej kawiarni.
Myślę, że z Gienią spotkam się jeszcze nie raz.![]()
Współlokatorkę też miałam taką która uważała się za kogoś ważniejszego,poza tym bywała już w Świnoujściu i sprawdzała czy wszystko jest na tym samym miejscu od ostatniego razu,czy mieszkanie koleżanki stoi na tym samym miejscu i priorytet..chęć poznania jakiegoś pana,ale kryteria miała wysokie..i niestety wyjechała sama..
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Zaproszona będzie, a w jakim charakterze oprócz gościa, to zobaczymy.
Ewasz na pewno ich do tego o czym piszesz nie dopuszczę, bo aż takiej liczbie pań nie dał bym rady, chociaż moja partnerka ma na ten temat inne zdanie.
Tak, że na życzenia jest jeszcze dużo za wcześnie.
Gienia chyba tak pojechała ostro, żeby wzrosła liczba odsłon naszego tematu i jej się to na razie udało, ale jak widzicie nie zaprzeczam i nie potwierdzam postu Gieni, co do wymienionej przez nią uroczystości.
Dodam, że w mojej sprawie dużo się dzieje i w przyszłym tygodniu udajemy się do Świnoujścia-Barbarka.