Młody i pomocny dla Starszych
-
forumowicz
Re: Młody i pomocny dla Starszych
Absolutnie nie mogę się z tym zgodzić. Z całym szacunkiem do Twojej osoby, MOJE prywatne życie- jak sama nazwa z resztą na to wskazuje jest tylko mojeolka44 pisze: 04 mar 2020 19:31 Młody..
..na początku temat traktowany był ,powiedzmy z przymrużeniem oka i wielu dostarczył dość sporą dawkę śmiechu..
Wiele zachowań można wytłumaczyć,zapewne i Twoje..
Ja uważam,że zamieściłeś fanpage nie na tej stronie, ale poszło...
Jeśli piszesz,że ktoś już odpowiedział, na Twoją propozycję to ok, Twoja sprawa..
Nasuwa mi się pytanie, nie musisz odpisywać, myślę głośno i przelewam na forum.
Co Młody skłania Ciebie do takiego kroku..z tego co napisałeś to pomoc będzie w formie friends with benefits. Przecież korzyść musi być po obu stronach.
Taki układ jest jednak podszyty seksualnością i często sprowadza się do młodego męskiego wyboru, który z jednej strony szuka doświadczenia, z drugiej strony pokonania nieśmiałości,czy Ty masz dobry kontakt z rówieśnikami..
Życzę Ci mądrych decyzji..
-
forumowicz
Stary? Mam 28lat. Z dziurawymi kieszeniami? To ciekawe, zaglądałam mi na konto? Naiwnych babach? Hmm wypraszam sobie... "Obśmieje"? A to ciekawe. Jeśli masz jakiekolwiek dowód na to to proszę uprzejmie pokaż go nam tutaj wszystkim. Co do kłamliwych oskarżeń i wymyślania farmazonów... Nie wypowiadam się bo szkoda czasu+alicja+ pisze: 04 mar 2020 19:41 jaki młodyjaki pomocny
stary, wyleniały lovelas, z dziurawymi kieszeniamibazujący na naiwnych babach, ot i tyle
piszcie, Kobietki, potem Was obśmieje, jak już nie raz to robił
cóż, chcącemu nie dzieje się krzywda![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Ha ha ha a jakżeż by inaczej Max
.....nawet zioło babci Natalki będzie dodatkowo w tym roku
Hmmm....czyżby nasz Jurand
- +alicja+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 sty 2015 00:03
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
-
forumowicz
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Kobietki są zaskoczone, że taka bezinteresowna pomoc jest jeszcze możliwa w naszych czasach
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Jest to tylko MOJA opinia, że w każdym obiekcie powinna być Osoba wspomagająca Osoby Starsze.
Nie w tylko sprawach przyziemnych ,ale i jako Osoba doo Spaceru i nie tylko........
Przez kilka pobytów widać było chęć Poznania przez Osoby Starsze takiej Osoby.
Nie mówię tutaj tylko od Panach do Towarzystwa ( wspólny spacer, wyjście czy nawet jako....) ale Wielu Panów czuje się samotnych podczas pobytów a są nieśmiali aby zaproponować wspólny spacer.
Dlatego Drogi Kolego powinieneś zachęcać Znajomych Znajome ,aby Pomagali w sanatoriach jest szerokie pole do popisu w zakresie usług
Trzymam za Ciebie Kciuki