Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Do sanatorium "Radość", jadę z drugiego końca Polski bo aż z Podkarpacia. A może ktoś już był z tych stron i poleci jakiś środek transportu ? Pociągi kursują ale jest bardzo dużo przesiadek co mi nie szczególnie się podoba. Pozdrawiam
Jest też autobus z Krynicy przez Kraków do Ustki koszt biletu 105 zł.Ja planuję wyjazd pociągiem do Słupska ,a ze Słupska taksówką do Ustki.Chodzi o ciężki bagaż i przespaną noc .Gdyby ktoś jechał 7.12 do Ustki z Krakowa ,to było by miło razem podróżować.
Można taksówką, ale spod dworca PKP masz autobus 100 - rozkład masz tutaj >>> http://www.nordexpress.pl/pdf/100_20120630.pdf
Tam też są telefony do Nordexpressu, lepiej się upewnić bo to przecież nie szczyt sezonu. Pozdrawiam
Myślę nad każdą opcją. 1 : z Jarosławia do Krakowa z Krakowa do Słupska a ze Szubska busem do Ustki 2 to z Jarosławia do Krakowa pociąg , z Krakowa do Ustki autobus. Jak by ktoś jechał z tych okolić w tym terminie to jeśli ma ochotę niech sie odezwie, zawszę z kimś raźniej Pozdrawiam