Pustkowo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Monia44
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2013 21:25
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Pustkowo

Post autor: Monia44 »

Witam. Jestem z Warszawy, właśnie dostałam skierowanie na turnus rehabilitacyjny do Pustkowa. Chciałabym wiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe- ilu osobowe są pokoje, czy są z łazienkami itd.....Jak zabiegi ?No i najważniejsze....Jak tam dojechać ?
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Pustkowo

Post autor: Selene »

Monia44 :kwiat: serdecznie witamy na forum :)

Na temat Pustowa jest sporo opinii. Możesz poczytać tutaj: http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... o&fid[0]=3
Opinie na temat zakwaterowania i rehabilitacji bardzo pozytywne :D
Dojazdu szukaj w temacie Na każdy temat :arrow: forumowy rozkład jazdy.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Monia44
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dzięki Selene za podpowiedź :) Zaraz wejdę i poczytam. Mam nadzieję, że zimą nie umrę w Pustkowie z nudów. W styczniu 2013 byłam na turnusie rehabilitacyjnym w Uniejowie i było super. Tym razem też na to liczę. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 10 razy

Post autor: violet58 »

Nie napisałaś kiedy wyjeżdżasz, ale tak na dziś najsensowniejsze wydaje się połączenie przez Szczecin.
Z Warszawy Centralnej masz pociąg do Szczecina o godzinie 6.55
Jedziesz do stacji Szczecin Dąbie gdzie powinnaś być około południa. Planowany przyjazd to 12.05
Stamtąd masz autobus relacji Szczecin -Pobierowo, niestety dopiero o 13.13 ( mam nadzieję, że nie jesteś przesądna i nie wyjeżdżasz w piątek ;) :D )
Niestety nie jest to autobus pospieszny :( i po 55 przystankach pośrednich dotrzesz do Pustkowa około 15.36
Gdybyś chciała jechać na noc to masz pociąg o 23.20 Centralna i o 06.08 jesteś w Szczecinie Głównym.
Z dworca autobusowego leżącego nieopodal masz bus do Rewala o 06.30, przez Pustkowo gdzie według planu powinnaś być około 08.30
Alternatywą może być poszukiwanie na forum kogoś kto tam jedzie własnym samochodem, ale musisz podać więcej konkretów jak dokładny termin turnusu i ośrodek do którego jedziesz, a nuż akurat....
Powodzenia
Awatar użytkownika
Monia44
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

:) Dzięki violet58 :P Jadę z Warszawy do Pustkowa na turnus rehabilitacyjny z ZUS-u od 07.01.2014 do ośrodka ZEM Turist :)
Awatar użytkownika
Monia44
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Pustkowo 07.01.2014

Czyżbym była jedyną osobą na turnusie rehabilitacyjnym z ZUSu w Pustkowie na turnusie 07.01.2014 r? :roll:
ODPOWIEDZ