Zem Tourist -Pustkowo -28/11/2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wiolka
Na forum od: 03 paź 2013 18:27
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Re: Zem Tourist -Pustkowo -28/11/2013

Post autor: wiolka »

karola napisz mi namiary na fb
pozdeawiam ;)
wiolka

karola podaj namiary na fb, ;)
pilitka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2013 08:23
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: pilitka »

Cześć ja też jadę 28.11, pierwszy raz, z Warszawy. ;)
Awatar użytkownika
karola244
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2012 12:43
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: karola244 »

Wiolka napisałam ci na PW moje dane na fb :)
wiolka

mam nadzieje ze to ciebie znalazłam na fb i wysłałam ci zaproszenie :P do usłyszenia
pilitka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Hej Karola, dzięki za wiadomość na PW. Do miłego zobaczenia w Pustkowie :D
pilitka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Karola niestety nie mogę odpisać Ci na PW bo nie mam uprawnień, ale podaje mail [email].pl napisz do mnie to podam namiary na fb ;)
Awatar użytkownika
Monia44
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2013 21:25
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Monia44 »

pilitka pisze:Cześć ja też jadę 28.11, pierwszy raz, z Warszawy. ;)
Witam pilitka ;) Ja co prawda jadę dopiero od 07.01.2014 ale już się denerwuję tym wyjazdem bo to daleko i straszne odludzie. Mam prośbę jak dotrzesz do ośrodka w Pustkowie napisz mi jakie są rzeczywiste warunki w ośrodku. czy trzeba zabrać ze sobą np. czajnik itp. sprzęty. Interesuje mnie też dojazd do ośrodka, bo nie bardzo chcę ciągnąć męża, jednak z Warszawki to kawał drogi w dwie strony. Chyba wybiorę się pociągiem, tak jak poleciła mi violet58 . Pozdrawiam i życzę miłego pobytu :roll:
pilitka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Cześć Monia44, jak dojadę na miejsce i miną ze dwa dni tak żeby mogła juz coś wiedzieć to Ci wszystko opiszę włącznie z podróżą.
Pozdrawiam
pilitka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re:Monia44 - Zem Tourist -Pustkowo -28/11/2013

Cześć Monia tak jak obiecałam na nasze-sanatorium.pl opisze jak jest: jedzenie bardzo dobre i różnorodne, 4 rodzaje pieczywa, kilka rodzajów wędlin, pasztety, ryby, jajka, ser żółty, ser biały, 3 rodzaje płatków + gorące mleko, pomidory,ogórki, 2-3 sałatki, 2 dania na ciepło, herbata + cytryna, kakao - to są stałe zestawy na śniadania i kolacje.
Obiady : waza z zupą, miska z surówka i porcjowane drugie dania na jednym półmisku. Śniadania i kolacje wydają 7:45-8:30 i 17:30-18:30, jeśli się przyjdzie w ciągu pierwszych 10 min to nie ma żadnych problemów z jedzeniem, a nawet jeśli to w międzyczasie donoszą nowe półmiski i miski. Na naszym turnusie jest przewaga mężczyzn a jedzenia nie
brakuje. Ręczniki zmieniane 1 raz w tygodniu dostajesz jeden kąpielowy i jeden troszkę mniejszy, papier toaletowy codziennie dostępny na korytarzu, tak samo jak worki na śmieci. Codziennie stoi odkurzacz więc można sobie posprzątać, a jak ktoś nie ma siły to miła Pani to zrobi tylko trzeba poprosić. W pokojach jest ciepło, w łazienkach troszkę chłodniej ale da się wytrzymać. Na korytarzach i przejściu na stołówkę jest zimno ale na samej stołówce nie jest źle. Baza zabiegowa i personel super. To tyle myślę ze nie masz czym się niepokoić. Miłego pobytu.
ODPOWIEDZ