Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A oto... Alien- Mężczyzna według Ciebie i według Twojego myślenia, że nie jest w raju i bez odpowiedniej ilości żeber...hi..
I pewnie według Twych plakatów co umieściłeś, tj.bardzo wystraszony kobietą...
Nie dla mnie....
A święto...zobaczymy....
Kończę.... muszę iść, gdyż jestem zaproszona do restauracji miły obiad niedzielny....
Pozdrawiam
Załączniki
FB_IMG_1581320638882.jpg (21.19 KiB) Przejrzano 581 razy
Muzyczko,trzeba mieć dystans do wszystkiego i brać z przymrużeniem oka...nie napędzać się, dać sobie luz na warkoczykach...po co NFZ towi pracy przysparzać? Wojujący feminizm też nie jest zdrowy. Smacznego obiadu
Alien...Ale to przecież tutaj na forum Ty pierwszy zacząłeś wojować plakatami....
Ja byłam na początku bardzo miła.. sprawdź... ale potem Ty byłeś niemiły...
Dystans to zawsze mam ale odpowiadałam w Twoim tonie, tylko...
Widzisz, różnicą między nami polega na tym , że przedstawiłem kilka plakatów, które można w sieci poszukać,nie komentowałem,nie podniecałem się tym. Wszystko z przymrużeniem oka...ale Ty zrobiłaś z tego aferę..tylko po co? Ja nie komentuję Twoich screenów . Daj sobie na luz..
Ale plakaty miały przede wszystkim tekst odpowiedni... I potem sam zacząłeś ... To nie humor , to sarkazm i jakaś złośliwość z Twojej strony...popatrz ile napisałeś o produktach ubocznych i tak dalej....o kobietach...