Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No jeszcze muszę się mamą zająć, musi zrobić badania i odwiedzić specjalistów więc jeszcze trochę za nim wyjdziemy na prostą ale najgorsze za nami.
Jeszcze muszę zadbać o siebie, bo przez ten cały stres trochę się sama posypałam a Dusia mi kołki na głowie ciosa i pilnuje, żebym o sobie też myślała.
Dusiu duże❤ dla Ciebie.
Balbi o siebie musisz dbać przede wszystkim!!! W innym razie nie będziesz mogła pomóc mamie. Czy to jasne
Super, że Dusia ciosała Ci kołki i stawiała do pionu.
Pozdrawiam
Dzień dobry
Ja przed pracą jeszcze zaliczyłam stomatologa ...mało ludzi w przychodni choć jest prywatna
Nie fajny czas nastał
No cóż dbamy o siebie i innych a damy radę
Kawkę dostanę jeszcze