Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Gość »

Tak, na obrzeżach Gdyni. Pola i las :D
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Atinko..najlepiej zakupy robić rano.Wtedy towar jest uzupełniony.
Piję właśnie zieloną herbatkę..Kawkę niestety już pochlonęłam drugą...czekoladową
Mniam. wrzuciłam do niej kostkę czekolady 95% Do jedzenia zbyt gorzka.W kawie idealna..
Ale po towarzyszę Ci z herbatką.☕👩
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ysy1 pisze: 12 mar 2020 13:13 Tak, na obrzeżach Gdyni. Pola i las :D
Podchodzą Ci pod ogrodzenie jakieś dzikie zwierzątka?
Gość

Post autor: Gość »

Tak Dusiu :serce: Sarenki, dziki, zające, lisy pełno tu tego. Z tego co wiem to Ty też na miłe towarzystwo nie możesz narzekać :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 274 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

ysy1 pisze: 12 mar 2020 10:08
Zaczęło się. Ludzie już u nas zaczęli nabijać dyskontom koniunkturę. Wykupują makarony, gotowe dania i ryże. Wygląda na to że zbliża się koniec świata :lol: No i na ile to im starczy? Przecież hurtowni nie wykupią, chyba że będą kupować po kilka ton. Nie gniewajcie się ale ja takie zachowanie nazywam DEBILIZMEM UTOPIJNYM. Za 2 - 3 tygodnie wszystko minie a towary nie są wieczne i swoją datę ważności mają. A wszystkiemu winne są media i oczywiście Tusk :lol: :lol: :lol:
Taki szum robią jakby nie wiadomo jaka pożoga na nas spadła. Jakoś o "Świńską grypę" tak się nie przejmowali a większe żniwo zebrała. Ludzie chorowali i chorować będą a słabsi zawsze odchodzą przecież to jest normalne. W Polsce rocznie od zaczadzenia ginie ok. 4 tyś. osób i jakoś nikt nie krzyczy o pandemi. To już z tego powodu nasz rząd powinien ogłosić "śmierć narodu" i tak jak dziki w ramach prewencji wszystkich wystrzelać. Kompletny idiotyzm.
Popieram w 100 , a nawet 200 % ...

Obrazek

Dodam , że osoby gromadzące zapasy , nakręcają innych , bo widok pustych półek mobilizuje do polowania po miescie na jakieś artykuły . Wczoraj słyszałam w sklepie - nie ma ryżu , no to weźmy kasze ;) byleby coś kupić :)
Sama przez to kupiłam więcej niż planowałam , no bo będe mieć te dzieciaki przez 2 tygodnie i obawiam się , że po niedzieli mogę nic nie kupić :shock:
Ostatnio zmieniony 12 mar 2020 13:25 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Duszyczko nauczycielko, to proszę o bardzo dobrą odpowiedź :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andy..Należy zabezpieczyć się wczesniej w podstawowe .niezbędne artykuły .Tak jak mówią media.Nie można narażać innych ludzi na utratę zdrowia.Każdy w tej kwestii ma swoje zdanie.Ja mam takie.Kupiłam tylko takie które nie ulegną zepsuciu.Wczesniej czy później bym je kupiła.Teraz jestem spokojna.
Pewne małżeństwo bedąc w kwarantannie polecieli do sklepu po zakupy zaraz po powrocie zza granicy.Ilu ludzi zarazili po drodze i w sklepie? Pokaże to bilans ludzi z tego terenu.Nikt nie wie co pokaże dzień jutrzejszy.
Żyję w/g zasady że przede wszystkim profilaktyka.W tym przypadku zabezpieczenie .
A tak ogólnie to właśnie jestem w kwarantannie katarowej.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Ok to po 🍵
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Odkryłam super sposób na odetkanie nosa.Przerzucanie sobie przez cały dzień między zębami i miętolenie gożdzika.Oczywiście co jakiś czas wymieniać na nowy.Wczoraj chodziłam z chusteczką przy nosie i oddychałam jak rybka a dziś objawy zupełnie ustąpiły. :roll: :?: Czy mam opatentować to. :roll: :?:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ysy1 pisze: 12 mar 2020 13:19 Tak Dusiu :serce: Sarenki, dziki, zające, lisy pełno tu tego. Z tego co wiem to Ty też na miłe towarzystwo nie możesz narzekać :D
Tak.mam łosie.dziki.łasice czy coś tego rodzaju i sarenki.Czasami też podczas spaceru trafi zając.Niestety większość to odmiana niby homo sapiens ale z rodziny śmieciowatych.Zastanawiam się ile tych prawowitych mieszkańców lasu kaleczy sobie nóżki na pobitych butelkach po śmieciowatych. :(
ODPOWIEDZ