Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Duszyczko idę jak muszę po chleb itp, warzywa raz na tydzień na placu, nie zwiedzam sklepów bo to nie muzeum i nie lubię tłoku.
Na katar czy przeziębienie zwiększam ilość czosnku i wyleżenie
Ja jak mam katar to idę do wujka Google i wyszujuję naturalne sposoby.Czosnek straszy zapachem.Naczytalam się też o czosnku z Chin.Masakra.Jest dużo innych zamienników o podobnym działaniu.W łóżku to tylko nocą..i też nie koniecznie.Zależy czy prochy działają.
Teraz i ja jestem.Telefon był na kablu.Coraz dłużej ładuje się.
U mnie w lesie pokazują się już zawilce wraz z pączkami.Pijemy już oskołę z naszej brzozy.Przed nami taka cudna pora roku a wokół tego ra masakra z Chin.