Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oho....Kto rano wstaje ten kawę podaje.
Witajcie...
Jestem i ja.
Wczoraj była u nas ostra burza i nawet kolacja przy swiecach.Przerwa w dostawie prądu.Dziś jest cudne słoñce.
Miłego dnia.
Hej, piękneale zimno wieje.
Rano byłam z synem na zakupach i to co zobaczyłam wariactwo. Ludzi mnóstwo puste lodówki i półki żadnych makaronów, ryżu i kasz.
Balbinko u nas jest małe miasteczko, to jeszcze wszystko jest, ale siostra mieszka w Tarnowie i tam faktycznie półki puste, a ludzie zaopatrują się jak na wojnę
Dzień dobry
Fakt jak na wojnę oczywiście nie uświadczysz papieru toaletowego ...o ryżu nie wspomnę
Jeśli zaś chodzi o czosnek główka po 4 zł
Zapraszam na kawę