Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
-
forumowicz
ale jeśli jest jakiś wpływ , nawet szantażem należy wymóc pozostanie w domu i wysłuchanie nabożeństw w TV czy radiu .
Jestem osobą praktykującą dlatego dzisiaj obejrzałam i wysłuchałam sobie mszę z Lublina , godzinę wybrałam odpowiednią dla siebie , ba, nawet usłyszałam coś czego nigdy nie dowiedziałam się w ławkach kościelnych. Niestety tutaj też przekazywanie pewnej wiedzy jest wybiórcze
-
forumowicz
a już taż żartobliwie , to chyba my na forum też boimy się kontaktów bo taka cisza
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
No ja też dopiero weszłam bo znalazłam sobie zajęcia kosmetyczne
Może wieczorem się ożywi
Zajrzę wieczorkiem, pa
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Najgorsze jest to że Ona Też MA Problemy jest .......Onkologiczna, Kardiologiczna .
Nie jestem aż tak wyrodnym synem , 2-3 telefony dziennie po 10-15 minut ( Ci co mnie znają to wiedza ,że przy mnie telefony nieźle zarabiają ) Kontakt Osobisty u Mamy średnio co 2 dzień na przemiennie z Siostrą .
Mama nie jest Odstawiona , bo i wnuki też do niej dzwonią chłopaki lubią podjechać do Babci na ...zupkę czy jakies ciasto.
Wydaje Mi się że dla Niej Najważniejsze chyba było to Te Deum.
Ja nawet wczoraj wieczorem zadzwoniłem do Farorza z Prośbą o PRZESUNIĘCIE Mszy jak to się skończy jako Mszy dodatkowej.
Dobrze że wyraziła Zgodę bo nie miała wpływu na Obiad w restauracji i odmówiliśmy Gości tzn przesunęliśmy.
Ja nawet dzis o 10,00 przywiozłem jej Laptopa ,aby zobaczyła sobie Msze w Internecie ustawiłem dwa Programy TV.
Uparta jak OSIOŁ
Ale za to Sukces w Kościele było tylko 45 ludzi plus Ksiądz ,Organista i Ministranty Koscielny
Super
Teraz Dostała Zakaz Kontaktu z Prawnukami do Świąt Wielkanocnych -Od Mojego Syna a jej Wnuka może to do niej dotrze