Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak się nie jest przyzwyczajonym do siedzenia w domu Andrzeju,to mogą owsiki dokuczać ,
ale jak się może,to lepiej siedzieć w domu i czosnkiem tępić te pasożyty
Tu już nie ma chętnych na ten nektar
Basi szkodzi,Alicja tylko herbatę ...Bożenka to tylko przez sitko...a Margotka smakuje się w kożuchu
Niech nie piją ....dla nas więcej
To dorzucę jeszcze serek biały, bo to chyba ostatki i gospodyni nie chce ryzykować niepotrzebnie. Dobrze że jeszcze kury nie chorują bo cobyśmy jedli
Na siłę nie będziemy karmić
Ja dzisiaj wyskoczyłam jeszcze po jajka...oj, byłby bida jakby tego towaru brakło
ale z serkami nikogo nie było ....może za wcześnie poszłam trzeba by jeszcze może raz się przelecieć
Wy się / odpukać w niemalowane/ dobrze trzymacie w Krakowie
Myślałam,że tam,na tyle różnych narodowości,będzie niewesoło
Turyści to bardziej w centrum, ale pewnie jak we Włoszech tyle zachorowało to powyjeżdżali, a studentom też zawiesili wykłady to jest spokój z baletami . Wczoraj jak pokazywali centra wielu miast m.in. Krakowa to zupełne pustki, i niech tak trzymają , przecież post obowiązuje a 95% to katolicy. Dzisiaj się przemknę do sklepu to zobaczę jak ceny stoją . Może jakąś kiełbasę do łazanek bo mi Bożenka smaku zrobiła , a jak smak to nie ma zmiłuj
Ja od piątku jeszcze nie byłam w sklepie. Znaczy wczoraj tylko się przespacerowałam do osiedlowego sklepiku po śmietanę... nie było nikogo. Ale jutro już czas uderzyć po jakieś mięcho...... No i jaja, bo już tylko 3 się ostały
Mąż dziś z rana poszedł sobie po chlebuś na śniadanko, to mówił, że w markecie wpuszczają tylko po kilka osób i każdemu psikają na rękę płynem antybakteryjnym. Coś jednak uważają
Śliczne słoneczko... krokieciki som, zupinkę jakąś się zrobi i luzik Miłego dnia życzę
Dzień dobry
Pogodny dzień ,zaraz lepsze samopoczucie w tym wszystkim
W pracy ,przy kawusi ,nawet traci smak
W sklepach ostrożności ,nigdy za wiele
Trzymajmy się w zdrowiu ,pozdrawiam
Dzień dobry
Pogodny dzień ,zaraz lepsze samopoczucie w tym wszystkim
W pracy ,przy kawusi ,nawet traci smak
W sklepach ostrożności ,nigdy za wiele
Trzymajmy się w zdrowiu ,pozdrawiam