Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zabawa w zgadywanie miejsc przedstawionych na fotografiach bardzo spodobała się forumowiczom i mnie dlatego też w ramach rozrywek umysłowych zakładam ten temat.
Bardzo proszę o zadawanie tu zagadek typu rebus. Warunek jest jeden rebusy powinny być narysowane samodzielnie
Nie martwcie się jeśli nie macie wielkiego talentu do rysowania, ja też nie mam, ale samodzielna praca to jest coś co zawsze doceniam