NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry ,poranna zmiana :kwiat:
Princi nocny marek zagościł ,dawno nie było :o 8-)
Wszyscy ,oczekujemy zakończenia pandemi ,czas pokaże jak długo to potrwa :(
Walizeczki , oczekują na wyjazdy :o
Pogodnie słonecznie ,szron na minusie :shock:
Poranna kawa na dzień dobry ,trzymajmy się w zdrowiu :kwiat:
Pozdrawiam nocne marki :kwiat:
https://www.youtube.com/watch?v=DTt7VKF ... el=bxoxoxo
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Princi pisze: 01 kwie 2020 02:25 Jak dla mnie to ta kwarantanna mogłaby się już skończyć.....walizeczka mnie swędzi ;) :lol:
Kolorowych Nocne :) :kwiat:
Chyba nawet domatorów już swędzi... :roll:
A co dopiero ludzi którzy siedzą w domu z powodu stanu w którym znalazł się cały świat :?
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Hejka, mnie także walizeczka swędzi i to jeszcze jak ....
Buzia, miłego dnia ☕🙋🍀💋
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Dla mnie też niech się ta pandemia skończy. Bardzo nerwowa atmosfera w pracy, wymyślają coraz więcej głupich procedur. Wczoraj idąc na dyżur nocny musiałam przejść przez namiot, przez który przechodzą wszyscy chorzy pacjenci, którzy potrzebują pomocy 😲. Weź tu człowieku żyj normalnie 🙄
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Właśnie słyszałem wypowiedź Osoby z personelu medycznego .
Wchodząc na teren Szpitala /Kliniki musisz poddać się procedurom NAWET 3 x Pomiar temperatury oraz 2x mycie rąk.
Ale juz podczas Wyjścia owa Procedura nie obowiązuje a tutaj PROBLEM to podejrzenie odnośnie Korono zanotowano przy wyjściu -Pani do Pani ale wyglądasz na rozgrzaną -Ktoś zareagował Okazało się że Pani No-1 miała podejrzenie kontaktu na poprzednim dyżurze i .. zamiast do Domu wylądowała na Kwarantannie.

Lewku Ty lepiej opiekuje się Chorymi Zdalnie ..Moje ciśnienie 134/76 więcej danych podam na Priv :)
Trzymaj się
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,Lewku :kwiat: nieustająco Dużo Zdrowia-dla mnie ta procedura przechodzenia przez personel namiotów jest durna i niebezpieczna :!: w tym trudnym czasie różne pomysły krążą nam po głowie a i zachowania też różne bywają ;) tęsknota za prostymi czynnościami,Princi :kwiat: i nie tylko walizeczka swędzi-to znak że rehabilitacja przechodzi Owocnie,Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam,Miłego popołudnia i Wieczoru :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Darku dokładnie tak jest. Jak wchodzę mierzą i temperaturę i przeprowadzają wywiad, a jak wychodzę to już nikt się tym nie interesuje. Mogłabym pracować zdalnie... tylko jak tu maleństwu zdalnie podłączyć kroplówkę, czy podać zastrzyk dożylny? 🤣. Darku Twoje ciśnienie jest rewelacyjne, tak trzymaj 👏
Andrzeju Tobie też życzę dużo zdrowia. Dla mnie i moich koleżanek ta procedura też nie ma sensu, ale cóż, my to pionki ☹️.
Wszystkim życzę zdrowia. Trzymajcie się dzielnie w tych trudnych chwilach. Buziaki zostawiam 😘😘😘
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Lewku trzymaj się dzielna nasza koleżanko :serce: :serce:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Lewek pisze: 01 kwie 2020 18:57 Darku dokładnie tak jest. Jak wchodzę mierzą i temperaturę i przeprowadzają wywiad, a jak wychodzę to już nikt się tym nie interesuje. Mogłabym pracować zdalnie... tylko jak tu maleństwu zdalnie podłączyć kroplówkę, czy podać zastrzyk dożylny? 🤣. Darku Twoje ciśnienie jest rewelacyjne, tak trzymaj 👏
Andrzeju Tobie też życzę dużo zdrowia. Dla mnie i moich koleżanek ta procedura też nie ma sensu, ale cóż, my to pionki ☹️.
Wszystkim życzę zdrowia. Trzymajcie się dzielnie w tych trudnych chwilach. Buziaki zostawiam 😘😘😘
Lewku

BO MAM Bardzo Dobrą Opiekę Medyczną ,która Dba nie tylko o milusińskich ale i o tych Starszych.
A ciśnienie ;) ;) ;) ;) ;) Poprawiło się gdy wylądowałem PIERWSZY raz na Stole Kardiologicznym i UŚWIADOMIŁEM SOBIE ŻE LEKARZ SUGERUJE A JA POWINIENEM BRAĆ ZAORDYNOWANE LEKI BO DZIĘKI TEMU JEST SZANSA ŻYĆ KILKA DNI DŁUŻEJ :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Darku, słuchaj się wszystkimi uszami i przestrzegaj zaleceń lekarzy. Może dożyjesz setki, daj Ci Boże ❤️. Dużo zdrowia życzę 🥰
ODPOWIEDZ