Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj 1 kwietnia , to nie zapominajcie , witajcie Słoneczka ...
obudzone , pobudzone i na dodatek piękny dzień .... a mnie już dzisiaj handel zaserwował prima aprilis , miał być sklep otwarty od 6.30 a po 7-ej jeszcze zakratowany, ale z obwieszczeniami że tylko 6 osób i dziadki od 10 - 12 i trzeba było iść do drugiego a ty ruchliwa ulica ...
I jak Nutko po wstępie ? warto zostać na rozwinięcie ? bo sprzeczne opinie słyszałem
Ty nie wierz Margot w żadne czułe słówka
lekko przychodzą tylko na chwilę...momencik
Pózniej się budzi eskimoskie wszystko wraca do normy
Nie pytaj Andy o żaden wstęp....nie było oglądania
Jak się za niego wzięłam,znaczy za film,to już pochrapywanie słyszałam
a samej takich filmów się nie ogląda,bo póżniej człowiek się tylko męczy