Jak sami wiecie pośrednik najlepiej zarabia
Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
Jak sami wiecie pośrednik najlepiej zarabia
Proszę o to moja odpowiedźcytrynek pisze: 08 kwie 2020 08:38 Hej.Msze się cały czas odbywają, zakazu nikt nie łamie, ksiądz mieści się w ilości osób.
A co Ty Esterko o tym wszystkim sądzisz? Tak na początek.![]()
Sądzę tak ,jak zalecił ustawodawca ,wyjście z domu po niezbędne żywieniowe zakupy ,do apteki ,do lekarza niezbędne minimum i do pracy z przepustką .Zarządzenie dotyczy wszystkich Polaków .Postępując inaczej narazila bym Ciebie np na zachorowanie.Chciałbyś cytrynku?
-
forumowicz
No, ale czas pokaże jak to wygląda
1) odliczał wiernych ,jaka będzie ta kolejka gęsiego czy może kto sprytniejszy ,kto powie staruszce o lasce że już nie może wejsc ?i jeśli chodzi o ścisłość to interwencje policji juz teraz w kościele nie jednym udowodniły ,ze nie było tam 5 osób lecz więcej cieszą czy smucą?
2) kto powie pogrążonym w żałobie ,rodzinie ,przyjaciołom że na pogrzebie 5 osób to naprawdę jest wystarczająca liczba osób ?
I nie otrzymałam odpowiedzi na moje pytanie jeśli już się odniosłeś do mojej wypowiedzi to proszę odpowiedz :
Czy chciałbyś bym zaraziła Ciebie spotykając się potem na niezbędnych zakupach wirusem ?
-
forumowicz
W pytaniu było o mszy w kościele w Wielkanoc.
Pozdrawiam
Felice, Daj spokój. Wiem jak wyglądały podobne dyskusje wcześniej. Spokojnie
Chciałbyś by inni czytali Ciebie ze zrozumieniemEsterka pisze: 08 kwie 2020 09:00Proszę o to moja odpowiedźcytrynek pisze: 08 kwie 2020 08:38 Hej.Msze się cały czas odbywają, zakazu nikt nie łamie, ksiądz mieści się w ilości osób.
A co Ty Esterko o tym wszystkim sądzisz? Tak na początek.![]()
![]()
Sądzę tak ,jak zalecił ustawodawca ,wyjście z domu po niezbędne żywieniowe zakupy ,do apteki ,do lekarza niezbędne minimum i do pracy z przepustką .Zarządzenie dotyczy wszystkich Polaków .Postępując inaczej narazila bym Ciebie np na zachorowanie.Chciałbyś cytrynku?
![]()
Odpowiem Tobie za Ciebie : Na pewno nie chciałbyś bym Ciebie zaraziła
Ten licz nie stanowi o Twoim życiu czy szczęściu wiesz przecież .Felice pisze: 08 kwie 2020 09:27 Ja wolę w tej kwestii nie wypowiadać się bo zostałabym zlinczowana.![]()
-
forumowicz