Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kiedyś jeszcze w stanie wojennym, brak było wszystkiego, były popularne dwa imiona Iza i Ania.
Ludzie stali i za mięsem, i za,kiełbasą, i za chlebem.
Bo nie było ani mięsa, ani kiełbasy, ani chleba.
Mój dziadek ciągle narzeka, że koszty życia strasznie wzrosły w dzisiejszych czasach. Mówi:
- "...pamiętam kiedy byłem młody - mama mi dała 5 złotych na zakupy, a ja wróciłem do domu z pełną reklamówką - wędliny, mleko, chleb, ser, masło, konfitury. A teraz co?! Wszędzie te lustra, te kamery!
To detal, najważniejsze, że uszy były i do domu się siatkę/reklamówkę doniosło
Chciałam tak tylko w czasie urealnić te torby
Przepraszam o wiek nie pytałam, ale dobrze wiedzieć
Dzień dobry
Spóżniona ,zagościłam na pogaduchy
Wspomniane czasy PRL , obecnie pandemia
Przygotowania , do innej Wielkanocy
Ysy , zmień godziny do Biedry
Kolejny pogodny dzień ,wiosennie ,ale deszcz dla przyrody potrzebny
Trzymajmy się w zdrowiu
Tak sobie myślę o reklamówkach w czasach kiedy w sklepach tylko haki wisiały.
Andzia dała mi do myślenia
Co miałyby reklamować na swojej powierzchni?
Kolejne Plenum PZPR albo producenta owych haków w mięsnym.
Cytrynku były reklamy, tylko nie tak nachalne i nie na każdym kroku przysłaniając nam świat.... Przezorny Zawsze Ubezpieczony, oszczędzaj w PKO, Totalizator Sportowy, pepsi-cola to jest to, Pewex, Baltona i wiele innych których nie pamiętam, w większości na skraju dachu budynku, były też neony, nie zwracaliśmy uwagi bo po co jak i tak byli monopolistami. Fakt że prywaciarze się nie reklamowali, tylko po co ? żeby domiar sypnęli