Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Życzę Wam w te wyjątkowe Święta
Wielkanocne ,aby nie tracić wiary że wróci codzienność kiedyś tak tak szara a teraz oczekiwana...
Cześć tych życzeń zapożyczona od Majki ale jakże piękne proste słowa...
Maja swoją Magię może nie taką jak Boże Narodzenie ,ale po strzegam je jako Święta Narodzenia Nowego.
W tym roku mają dla Nas dla całej Rodziny dodatkowy Charakter Charakter Rodzinny każdego Nosi ,nikt nie umie przygotowywać potraw .
Potraw szynka jajko żurek mazurek czy inne smakołyki.
Nawet ja Bo jestem Człowiekiem SUKCESU postanowiłem dla Mojej Drugiej Córci Przygotować Ciasto ,które lubi wiem że Druga Córcia może być zazdrosna ,ale w Nocy nie umiałem sobie znaleść miejsca i Zrobiłem Obu po tzw blaszce -.
Zapewne się podzielą
Najgorszy w tym wszystkim jest CZAS w tej chwili około 3 godzin .
Smutne jest to też że Pierwszy raz Nie polejemy Dzieuch ,które w Naszej rodzinie sa w Mniejszości może za rok.
FORUMOWICZOM
Pragnę złozyć Życzenia ZDROWIA MIŁOŚCI Oraz abyśmy szybko wrócili do NORMALNOŚCI
Świąt prawdziwie Wielkanocnych,
Z jajkiem, słońcem i Dyngusem roześmianym,
Z wiarą mocną w lepsze jutro i nadzieją...
A przy stole niech zasiądą Przyjaciele,
Których miłość, dobroć, radość
Pozostaną z Wami na dni wiele
... i tygodni
Z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Wszystkim:
Wiary , Nadziei i Miłości , tak potrzebnych Nam w tym trudnym czasie.
Niech Święta wniosą do Waszych serc wiarę , że to minie i wrócimy do tak oczekiwanej normalności.
Musimy wierzyć , że jeszcze będzie pięknie.
Dzieląc się jutro jajkiem będę myślami z Wami.
Dużo zdrowia. alka
Kochani życzę Wam przede wszystkim spokojnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych , pełnych wiary na lepsze jutro i pogody ducha jak i pogodnej aury - Dani . Buziole wszystkim ........