Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basia Olsztyn pisze:No no Zbigniew, masz bardzo trafne spostrzeżenia, przemyślenia w temacie kobiecym. Jesteś wart zainteresowania Piszę to szczerze, bez uszczypliwości. Pozdrawiam
W słowach wszyscy mężczyźni są podobni, dopiero czyny odsłaniają różnice..
Basiu, podnosisz mnie na duchu, a Anusia dołuje. Anusiu,proszę nie podciągaj nas wszystkich pod jeden mianownik. Ilu mężczyzn, tyle charakterów. Różnimy się w czynach, ale i w słowach też.
Basiu Anusiu
Przez moje posty na forum, obraziła się na mnie Anusia. Chcę w tym miejscu, przeprosić Cię Anusiu i proszę uwierz mi, że nie było w moim zamiarze kogokolwiek na tym forum obrażać, Obiecuję bardziej uważać na to co piszę. Raz jeszcze przepraszam.
Gdyby mężczyżni mieli tyle tajemnic co my kobietki świat byłby bezkolizyjny Niestety, lecz w tej dziedzinie są nie do pokonania
Dlatego jest tak sporo kolizji damsko-męskich
Zbigniew- I pisze: Przez moje posty na forum, obraziła się na mnie Anusia. Chcę w tym miejscu, przeprosić Cię Anusiu i proszę uwierz mi, że nie było w moim zamiarze kogokolwiek na tym forum obrażać, Obiecuję bardziej uważać na to co piszę. Raz jeszcze przepraszam.