Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kruszynka pisze:Błądzą Zbigniew jak te zjawy ,jak mgła nad łąkami ,jak lwy upatrując ofiary co weekend innej
No kto ...no kto ?
Panowie jasna rzecz
Krótkotrwałych przygód mężczyźni z brakiem wyobraźni. Czymże jest seks bez głębszych uczuć? Tylko zaspokojeniem zwierzęcego popędu. Z pewnością daje on wiele przyjemności, ale niewiele satysfakcji.
Kruszynko ty moja a skąd ja ci wezmę tyle świec jednego wieczora Pod kościołem sprzedawali ostatnio taaaaakie duuuuze po 2,10 zł. I weź to razy 1 tysiąc ......moja matko i córko tyle kasy aby znaleźć jakiegoś faceta ....hmmm....wolę jednak piwo albo czekoladę z orzechami laskowymi