Potrzebna pomoc techniczna -erotyczne emaile

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Potrzebna pomoc techniczna -erotyczne emaile

Post autor: ANDY12345 »

Ja mam AdBlock i mi się sprawdza. Na początku musiałem mu pomagać, ale po może 2 tygodniach już sam blokował i całkowicie o nim zapomniałem :lol: , nawet do spamu nic nie trafia :roll:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

A jak się mają ciasteczka, czyli pliki coockies?
Czy przejrzane i wyczyszczone co niepotrzebne?
Czy sprawdzona przegladarka? Czy nie ma "dodatków"?
Może trzeba ją zresetować?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Sloneczko pisze: 20 kwie 2020 16:44 Hmmm........a mnie zaproponowali powiększenie biustu :o
Czyżby uważali, że mam za mały :?
Rozumiem Tobie
Wszak Kobietą JESTEŚ

Ale ja dziś 23-04 równiez otrzymałem informację że zostałem zakwalifikowana !!!! do zabiegu powiekszenia Biustu.

Fakt 17 -03 miałem wymianę kolejnego Defyblilatora Serca nie mylić z WIBRATOREM i 90% Moich Koleżanek nie umie się nadziwić że Mi Ciągle stoją -Szkoda że TYLKO Sutki i mam Rozmiar jak to określiła Moja Ukofana Personalna - 136 cm pod Biustem i dobrą mam Miskę o wymiarze C z jędrnymi Cyckami

Naprawdę Mam poważanie u 50% Kadry Firmy w której Pracuję -Firma Globalna ponad 75 000 ludków w Europie czyli ponad 50 000 KOBIET

Fakt może po Królach Życia wszedłem na stronę powiększenia Narządu Gwałtu -ALe NIGDY Zaprawdę Nigdy nie wchodziłem w zakładkę powiększania Piersi
To musi być jakiś atak
moderator
Moderator
Na forum od: 19 cze 2013 09:12
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: moderator »

Jeśli widzicie, po tytule mejla lub nadawcy, że jest to podejrzana sprawa, to nawet nie otwierajcie takiego mejla - samo otwarcie naraża na złapanie szkodnika przez komputer. Czasem są zablokowane obrazki - kliknięcie "wczytaj obrazki" - naraża na identyfikację komputera. Czasem podszywają się pod kogoś kogo znasz lub ufasz - znajomego lub twój bank. Wtedy po nazwie nadawcy czy tytule ciężko rozpoznać. Trzeba mieć już pewne doświadczenie by rozróżnić, czy to rzeczywiście Twój bank, czy kolejny oszust chcący wymusić podanie hasła lub pobranie załącznika. Jeśli da się, można spróbować podejrzeć źródło wiadomości i tam w tekście wyszukać kto w rzeczywistości jest nadawcą, czy to prawdziwy bank, czy może bang.
Filtry antyspamowe można uczyć po słowach w treści lub tytule lub po nadawcach ale trzeba pamiętać, że spamerzy też doskonalą się i co raz nowe rzeczy wymyślają by zachęcić człowieka do otwarcia mejla od nich. A to fakturę wyślą, a to informację o przesyłce do odbioru, a to coś innego i wszędzie pułapka.
I jeszcze jedno, dotąd nie warto było też klikać "unsubscribe" czy "wypisz z listy" itp. bo to też dawało nadawcy potwierdzenie, że twój adres jest "żywy", że odbiera ten spam prawdziwy człowiek. A wtedy i jeszcze bardziej nasila się wysyłanie spamu.
Poza tym ważny jest adres. Są adresy pocztowe mniej i są bardziej narażone na otrzymywanie reklam. Dużo zależy tu od dostawcy poczty i rozwiązań antyspamowych jakie posiada.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dużo tych informacji: ciasteczka, blok, Medi brat gdzieś pogrzebał, :lol:
strasznie dużo tych informacji, :o
chyba muszę poprosić o pomoc, :serce:
bo znowu od singielek ofertę dostałam. :twisted:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

medi pisze: 21 kwie 2020 21:13 Dziękuję .Właśnie to dziś za mnie zrobił mój brat coś tam jeszcze pogrzebał ,coś tam powyrzucał i mam nadzieję że już mnie nie będą namawiać do kupna żelu na powiększanie ....czegokolwiek ;)
Medi, a czy Twój brat mógłby mi pomóc, bo chyba wie o co chodzi w tym wszystkim? :o :roll: :D ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Chyba to jest dość skomplikowane bo on mi to zdalnie sam robił a nie tłumaczył przez telefon jak .Ale zapytam ,może zrozumiem co on do mnie mówi :?
Gość

Post autor: Gość »

niestety w sieci śledzenie jest wszechobecne. przeglądasz strony z samochodami czy butami to zaraz posyłają oferty aut czy butów. Dotyczy to też stron o tematyce erotycznej. :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

medi pisze: 29 kwie 2020 21:10 Chyba to jest dość skomplikowane bo on mi to zdalnie sam robił a nie tłumaczył przez telefon jak .Ale zapytam ,może zrozumiem co on do mnie mówi :?
Medi, dziękuję :D Pocieszyłaś mnie, bo mnie te sprawy techniczne nie pociągają :D
Mam pomysł, Medi możesz podać mój numer telefonu Twojemu bratu,
z prośbą, że jeżeli znajdzie chwilę czasu to zadzwoni do mnie :o
i przeprowadzimy razem dialog techniczny 8-) :D
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Z erotycznymi mailami musiałem sobie poradzić sam, gdyż nie mam brata. ;)
Pomogła samodzielna konfiguracja blokowania maili przychodzących według słów kluczowych i pomogło :D Wcześniej było sprawdzenie i reset przeglądarki, gdyż czasem mogą być niedobre "dodatki". Erotycznych maili już nie ma, lecz czasem wśród innych reklam przychodzą takie oto oferty:
Obrazek
Oferta nie jest skierowana do mnie, gdyż jak mam sobie coś powiększyć czego nie posiadam? :lol:
Takie i podobne maile muszą być ręcznie usuwane, A może jest inny, lepszy sposób?
ODPOWIEDZ