Potrzebna pomoc techniczna -erotyczne emaile
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Potrzebna pomoc techniczna -erotyczne emaile
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Czy przejrzane i wyczyszczone co niepotrzebne?
Czy sprawdzona przegladarka? Czy nie ma "dodatków"?
Może trzeba ją zresetować?
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Rozumiem TobieSloneczko pisze: 20 kwie 2020 16:44 Hmmm........a mnie zaproponowali powiększenie biustu![]()
Czyżby uważali, że mam za mały![]()
Wszak Kobietą JESTEŚ
Ale ja dziś 23-04 równiez otrzymałem informację że zostałem zakwalifikowana !!!! do zabiegu powiekszenia Biustu.
Fakt 17 -03 miałem wymianę kolejnego Defyblilatora Serca nie mylić z WIBRATOREM i 90% Moich Koleżanek nie umie się nadziwić że Mi Ciągle stoją -Szkoda że TYLKO Sutki i mam Rozmiar jak to określiła Moja Ukofana Personalna - 136 cm pod Biustem i dobrą mam Miskę o wymiarze C z jędrnymi Cyckami
Naprawdę Mam poważanie u 50% Kadry Firmy w której Pracuję -Firma Globalna ponad 75 000 ludków w Europie czyli ponad 50 000 KOBIET
Fakt może po Królach Życia wszedłem na stronę powiększenia Narządu Gwałtu -ALe NIGDY Zaprawdę Nigdy nie wchodziłem w zakładkę powiększania Piersi
To musi być jakiś atak
-
moderator
- Moderator
- Na forum od: 19 cze 2013 09:12
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 2 razy
Filtry antyspamowe można uczyć po słowach w treści lub tytule lub po nadawcach ale trzeba pamiętać, że spamerzy też doskonalą się i co raz nowe rzeczy wymyślają by zachęcić człowieka do otwarcia mejla od nich. A to fakturę wyślą, a to informację o przesyłce do odbioru, a to coś innego i wszędzie pułapka.
I jeszcze jedno, dotąd nie warto było też klikać "unsubscribe" czy "wypisz z listy" itp. bo to też dawało nadawcy potwierdzenie, że twój adres jest "żywy", że odbiera ten spam prawdziwy człowiek. A wtedy i jeszcze bardziej nasila się wysyłanie spamu.
Poza tym ważny jest adres. Są adresy pocztowe mniej i są bardziej narażone na otrzymywanie reklam. Dużo zależy tu od dostawcy poczty i rozwiązań antyspamowych jakie posiada.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
strasznie dużo tych informacji,
chyba muszę poprosić o pomoc,
bo znowu od singielek ofertę dostałam.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Medi, a czy Twój brat mógłby mi pomóc, bo chyba wie o co chodzi w tym wszystkim?medi pisze: 21 kwie 2020 21:13 Dziękuję .Właśnie to dziś za mnie zrobił mój brat coś tam jeszcze pogrzebał ,coś tam powyrzucał i mam nadzieję że już mnie nie będą namawiać do kupna żelu na powiększanie ....czegokolwiek![]()
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
-
Gość
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Medi, dziękujęmedi pisze: 29 kwie 2020 21:10 Chyba to jest dość skomplikowane bo on mi to zdalnie sam robił a nie tłumaczył przez telefon jak .Ale zapytam ,może zrozumiem co on do mnie mówi![]()
Mam pomysł, Medi możesz podać mój numer telefonu Twojemu bratu,
z prośbą, że jeżeli znajdzie chwilę czasu to zadzwoni do mnie
i przeprowadzimy razem dialog techniczny
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Pomogła samodzielna konfiguracja blokowania maili przychodzących według słów kluczowych i pomogło

Oferta nie jest skierowana do mnie, gdyż jak mam sobie coś powiększyć czego nie posiadam?
Takie i podobne maile muszą być ręcznie usuwane, A może jest inny, lepszy sposób?