Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cd.....Poszukaj Alu Orfeusza pierwsze strony.To był jego pierwszy wątek tutaj i początek naszej paczki.Przy okazji poczytacie o Olecku.Orfeusz dostał chyba zawału po zablokowaniu.Narodził się w ciele Serenady....Ta też zaliczyła zgon i już tylko Duszyczka po nich została.To tak ku wyjaśnieniu zainteresowanym.
Alu, wygramoliłam się już. Teraz sxybka kawa i gimnastyka zapodana przez Rudą Andzię. Trzeba rozciągnąć stare kości by w miarę normalnie funkcjonować.
U mnie ptaszęta już o 4.30 cudnie świergoliły
Alu, szczęściarą jesteś, że nie masz problemów ze snem i oby tak zostało.
Takie bezsenne noce przez dłuższy czas to okropnie męczące ale też można się z czasem do tego przyzwyczaić.
Człowiek to taki zwierz, że potrafi się przestawić i dostosować
Ewaszko...to pij te prochy. .Zawsze budziłam się w godzinach między 3-cią a 4-tą.Po otrzymaniu pewnego leku śpię twardym snem często do 9-tej nawet.Jak niemowlę usypiam ok.1.5-2 godziny po zażyciu tego specyfiku.
Przypominam kochani że pokrzywa już jest i ruszajcie na jej zbiory.Warto ją pić.Szczególnie teraz.
Dzień dobry bardzo
Noce są okropne ja cierpię strasznie jak nie śpię a każda noc jest tak okrutna.
Nasza paczka to długa i fajna historia.
Dusia jeszcze pewnie w pigułce to opisze zrobi to najlepiej, Dusiu❤