O polityce

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: O polityce

Post autor: darek »

Wspominasz Andrzeju o Darze Naszego narodowego koncernu dla Stolicy Watykańskiej ?
Tak wg mediów był taki przypadek że nasz Koncern przekazał Watykanowi środek dezynfekujący w ILOŚCI .

Ale wg informacji podanych już w innych mediach Papież Franciszek -PRZYJĄŁ - ów nietypowy Dar ,ale Przekazał POTRZEBUJĄCYM o czym nikt już nie poinformował .
Jak Wiadomo Głowy Państw - wszystkie prezenty muszą za ewidencjonować .
Taniej wyszło Watykanowi - Zostawić w Polsce i przekazać POTRZEBUJĄCYM

Czy Ktoś wie ile było tego Płynu ?
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

,MAM NADZIEJĘ że przyjdzie TEN CZAS że ROZLICZYMY WSZYSTKICH OSZUSTÓW I KŁAMCÓW NARODU
Andrzej :kwiat: nigdy nie zabierałam głosu...ale w tym wypadku robię wyjątek i podpisuję się pod tym co napisałeś...Trafiłeś w sedno... :D :serce:

Nie rękoma się podpisuję ale całym sercem...i masz ode mnie :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Esterka pisze: 30 kwie 2020 21:58 Pandemia się kończy 400 kilkudziesięciu zarażonych z wczoraj z zaniżoną dla ludu liczbą ,oznacza dziwnym trafem zakończenie .A ja myślę jaki to wirus przed odebrał rozumy co niektórym hm :o
Tym z programu PIERWSZEGO i INFO....Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,czas epidemii i dużo wolnego-z punktu widzenia zwykłego zjadacza chleba i w miarę wprawnego słuchacza-po wielu latach upodlenia i sowieckiego buta-po tym jak do wiatru wystawili Nas pseudo-sojusznicy w Jałcie bo już byliśmy niepotrzebni i sprzedali sowietom-wiele długich lat okupacji,wyrzeczeń i okradania Polskiego Państwa,pod przewodnictwem jednej jedynej partii narodu-wybiliśmy się na Niepodległość i bez krwawo przeszliśmy proces przeobrażeń na rzecz budowania demokracji,klocek po klocku reformując lub tworząc nowe Prawo,USTAWĘ ZASADNICZĄ i wszystko co potrzebne jest dla normalnego życia ludzi w wolnym państwie,rożne były koleje tych reform,różne partie,lepsze lub gorsze,jednak Młoda Demokracja i jej bezkrwawe budowanie podziwiała cała Europa i Świat,aż przyszła ekipa która w ramach partyjnych interesów,a nawet zemsty za jakieś wyimaginowane krzywdy-wszystko to burzy,skłóca i przekupuje ludzi,za nic ma Ustawę Zasadniczą,Uchwały Sądów Polskich i Trybunału Unii Europejskiej,nie uznaje żadnych autorytetów i uzurpuje sobie prawo narzucania w niedemokratyczny sposób jak mamy żyć,ciekaw jestem jak taka Zbrodnia-bo to jest Zbrodnia na Naszej Młodej Demokracji się skończy,kiedy i kto zostanie Surowo Ukarany na łamanie Konstytucji i Prawa,Mądrzy Ludzie mówią że Polacy jednoczą się jak są poranieni bo jak mają za dużo demokracji to w głowach im się przewraca,Pozdrawiam z Nadzieją że tych ran jednak nie będzie a Wszystko Wróci do Demokratycznego Porządku i Normalności za czym Wszyscy-przynajmniej JA-Tęsknię :kwiat: :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Życzmy sobie jako społeczeństwo, by powrót do normalności obył się bez bólu i .....
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Czy o Polityce ?
Czy o Pandemii?
Nie wiem do jakiej kategorii dac ten wpis.

Jak codzień po osiedlu w ,którym mieszkam pojawia się radiowóz , przez megafony -papugi jest ciągle ten sam komunikat i postój.
Kolejna Osoba ma kwarantannę tym razem Górnik z Kopalni .
Kilka dni temu Była prośba ,aby i na Naszym Osiedlu Policja powyginała się jak to ma miejsce w TV
Ale Ci nasi to chyba służbiści totalni.

Dziś Była AKCJA MIESIĄCA az wypatrywałem TV .. około 13,30 wjeżdża na Sygnale 1 -2 3 Radiowóz i Panowie prawie wyłamują Rolety i wyprowadzają 2 Panie Fryzjerki plus chyba ze 3-4 Panie .
Kolejni Biegaja po Klatce schodowej dobrze że bez Karabinów i Tarcz.
Wyprowadzają Sasiadkę z dwoma Paniami z obok klatki Kolejną Sąsiadkę .

Wg relacji wyprowadzono 5-6 Pań Fryzjerek ,które w Swoich domach "Goszcząc Znajome" -Przygotowywały Panie do Pracy w poniedziałek
Problem był bo aby zachować Zalecenie pojawiły się Kolejne Radiowozy !!!

Sąsiadka to z Klatki dostała Mandat 2 x 500 złotych pomimo że jedna z Klientek to jej ...Szwagierka czy Bratowa .

Chyba teraz będziemy mieli na Osiedlu więcej Patroli
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Po pierwsze, to bezmyślność tych osób. Właśnie m.in. tak rozchodzi się wirus więc nie dziw się, że macie następnego na kwarantannie.
Po drugie, zostały zadenuncjowane, innego wytłumaczenia nie ma.
Zastanawiam się po co taka pokazówka, czemu miała służyć, chyba ku przestrodze. Niemniej mienia mogli nie niszczyć.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,a pro po fryzjerek to w telewizji była wypowiedz burmistrza miasta we Włoszech z kwarantanną,który z wściekłością mówił o takich wizytach i podsumował-potrzebna im była ta fryzura żeby ładniej w trumnie wyglądały :?: :o Pozdrawiam i Dużo Zdrowia Życzę :) :kwiat:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

O polityce

Post autor: jacky6 »

Podobno "Polska" sporo zarabia ...
Jako eksporter ...
Mebli do Italii...
nazywanych w ukryciu - trumnami...

:geek: :ugeek:

Awatar użytkownika
Falkor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 lis 2019 11:57
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Falkor »

O wyborach pełna parą - poczta się szykuje, pomimo braku zakończenia "sprawy" ustawy (ale mi się rymło) w senacie...
Jak wiadomo corona także przenosi się na papierze, więc trzeba go chyba wysanityzować, szczególnie listy z podpisem odbioru ;-)

Obrazek
Środek odkażający najlepiej sanityzuje i usuwa wirusy ze zwykłego długopisu 8-)
Zablokowany