Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze: 02 maja 2020 11:26
Noż co za ludzie
Jeszcze się jak widać niektórzy jadu nie pozbyli, tragedia
Ewciu w wielu bardzo dużo go jest i nijak nie potrafią odpuścić.
A ze zgłoszonym postem prosta sprawa,trzeba spytać admina kto zgłosił, przecież to chyba nie jest tajemnicą.
Niestety ktoś bardzo mnie nie lubi..i wiem kto zgłosił obrazek do usunięcia...i jak tutaj się bawić...
Pozdrawiam i życzę fajnej zabawy....zgłaszającym zdrowia życzę...
Chodzi o obrazek z poprzedniej strony....
A ja nawet tego obrazka nie widziałam, co za menda, sory ale wkurzyłam się. Zagląda zza winkla bo nie ma odwagi się pokazać. Dziwię się moderatorowi, że posłuchał i usunął. Przecież to nie były przekleństwa i inne takie. Co się porobiło z tymi ludźmi. Całkiem poprzewracało się im w głowie.
Małgorzatas, jeśli wiesz co to za indywiduum Ciebie zgłosiło to upublicznij to.