Czy wiecie że...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 35 razy
Re: Czy wiecie że...
O Janie Pawle II
Lechu Wałęsie
Tadeuszu Kościuszce
Czy ???
Z Całym Szacunkiem Marku jak wspominasz ta osobę bo dziale polityka lub innym
Pozdrawiam
-
forumowicz
Ojciec Narodu godzien jest okazania wdzięczności co najmniej, jak wódz Kim w KRLD.
Pozdrawiam
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 26 razy
Wielki to on jest ale kombinator żyjący w luksusie za nasze podatki, żebrzący u bigotek hipokryta, kłamca i etc.Hipokryt pisze: 03 maja 2020 22:34 ewasz-owi trudno dogodzić![]()
Nawet jubileusz wielkiego Polaka w dniu wielkiego Święta Narodowego nie zachwyca![]()
Uważam, że nie chodzi o dogadzanie lub nie komukolwiek, więc nie pisz takich bzdetów, proszę Cię bądź poważny.
Koleżeństwo pisze tutaj do Ciebie tak siak i owak a ja zapytam :podaj przykłady w liczbach i konkretnych odbiorcaców maseczek ochronnych ,przyłubic, respiratorow i innego sprzętu ,który to Twój idol przeznaczył do ,no właśnie do kogo ?Hipokryt pisze: 03 maja 2020 22:34 ewasz-owi trudno dogodzić![]()
Nawet jubileusz wielkiego Polaka w dniu wielkiego Święta Narodowego nie zachwyca![]()
Bo możliwe ,że coś przeoczyłam w dobroczynnoscì Twojego idola .
-
Gość
Takie wpisy obrażają Wielkich Polaków.Hipokryt pisze: 03 maja 2020 22:34 ewasz-owi trudno dogodzić![]()
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 35 razy
Jaka wiedza !!!!
Ja przyznaję się MIAŁEM 120 minut szkolenia w Jugosławii ( 1992 r) z Karabinka AK kaliber 7,6 .
Ale było to szkolenie merytoryczne.
Nie odbezpieczyłem nawet NIGDY powierzonej broni.
PACYFISTĄ Jestem nawet w Stanie Wojennym nie chciano mnie do wojska wolano dać mi Kat E - jako niepewny politycznie - Rodzina za granicą
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Z całym szacunkiem a Ty nie jesteś nasze społeczeństwo?Sloneczko pisze: 04 maja 2020 10:21 Ale nasze społeczeństwo zrobiło się czepliwe jak podstawa muszki w karabinie szturmowym 96 „Beryl”![]()