Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja przyznaję się MIAŁEM 120 minut szkolenia w Jugosławii ( 1992 r) z Karabinka AK kaliber 7,6 .
Ale było to szkolenie merytoryczne.
Nie odbezpieczyłem nawet NIGDY powierzonej broni.
PACYFISTĄ Jestem nawet w Stanie Wojennym nie chciano mnie do wojska wolano dać mi Kat E - jako niepewny politycznie - Rodzina za granicą
Darku byłam kiedyś najlepsza ze strzelania
Teraz bałabym się nawet dotknąć jakiejkolwiek broni....co by mi ręka nie drgnęła
Już pomyślałem sobie że mam do czynienia z KOLEJNĄ WYZWOLONĄ ,która zamiast pudru w kosmetyczce posiada C-4 czy zamiast wachlarza śmiga z Uzi.
Dobrze wiedzieć że przy Tobie Mężczyzna może czuć się BEZPIECZNIE
Hmm..... pamiętam różne dziwne rzeczy ale jaj z trepów nie pamiętam.
A jak te jajka wyglądały Duże były
Chociaż u nas noszono bambosze
No i babcia kupowała jajka gęsie...dobre do robienia makaronu