Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszystkich gdzieś wymiotło
Atinko masz rację, nie ma to jak dom, a z ogrodem to już w ogóle, nie ma czasu na nudę Żeby jeszcze tak się chciało jak się nie chce
U nas tak samo, wszystko musi być poparte uchwałą. W zeszłym roku mieliśmy spotkanie z Panią Prezes OPC-u bo rachunki też były wysokie. Była arogancka, wyniosła i przekonywała nas, że oni sami nie podwyższają mocy. To się dzieje na zasadzie rozmów z miastem, wspólnotą i nimi. My jako wspólnota nie wyraziliśmy zgody na zwiększanie mocy a i tak podnieśli. Nie mam siły z nimi walczyć, reszta lokatorów za przeproszeniem gęby nie otworzy tylko ja szumię - heh. To jest walka z wiatrakami. Nie wiem, może i inni też tak mają, że koszt oszczędnego ogrzewania za rok wynosi 3 100 zł przy metrażu 40 m2 (mieszkanie środkowe). Za tą cenę to powinnam mieć w domu saunę ...
Ewciu ja za 80 metrowe mieszkanie teraz po podniesieniu śmieci płacę 500 złotych... w tym jest przedpłata na wodę,podgrzanie jej i ogrzewanie mieszkania. Rokrocznie mam około tysiąca złotych zwrotu. Z tym,że my mamy swoją własną kotłownię.
Cześć paczko❤
Ja po pracy i siedzę w przychodni czekając na RTG płuc.
Chłodno i deszczowo, wczoraj całe popołudnie siąpił drobny deszczyk i dziś pewnie to samo będzie bo pochmurno.
Zapraszam na kawę i herbatkę, chociaż ja to dopiero po powrocie do domu.
Miłego dnia Kochni.
Dzień dobry
Ysy dzięki za kawę przyda się, bo dziś pochmurno i wstawać się nie chce
U mnie dalej susza, mąż przygotowany do łapania deszczówki, dwie beczki czekają, z kranikiem i podpiętym wężem, żeby bezpośrednio do tunelu się lało, a tu nic
Miłego dnia
Cześć Słoneczka , a u mnie padało w nocy i rano jeszcze też, teraz chmurki wyciskają kropelki to i może do Ciebie Alutko dojdzie
Ja zacząłem wczoraj na macanko chodzić, bo jeszcze dwa wolne miejsca były.... szkoda że dwóch skierowań nie miałem