Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry, dzień dobry
Mmm ale dzisiaj uczta
Masz Ysy wyczucie, przy takiej pogodzie to trzeba poprawić nastrój serniczkiem i dowcipem
No, no Ysy, ancymonek jak czytam to jest z Ciebie i to niezły
Atinko i ja chyba też dwa kawałki wciągnę, tak smakowicie wygląda
Dzień dobry
U mnie zimno tylko 4 stopnie, pada, wieje wiatr, jednym słowem pogoda barowa, no ale tak od rana chyba jednak kawy się napiję, bo głowa jakaś ciężka dziś.
Ysy serniczek mniam
Maluchy nam rosną, widać że rodzice dobrze karmią
Cześć Paczuszko , jak widzę Ysy to nie możesz spać żeby dogodzić Dziewczynom ... ciasta, ciasteczka, ciastunia, ciekawe kiedy na gimnastykę rekreacyjną zaprosisz
Pewnie w całej Polsce pochmurno, tylko w dalszym ciągu mało deszczu a to co u mnie jest to nawet mżawką nie można nazwać
No dobra niech Wam będzie
Po porannych mgłach i chłodzie chmury porozrywały się i jest teraz piękna, słoneczna pogoda z temperaturą +10 i nadal rośnie.
Tak teraz jest u mnie
Co wcale nie oznacza że za chwilkę nie będzie lało jak przez ostatnie 3 dni
W Gdańsku piękna słoneczna pogoda
Sadzimy dziś pomidory w szklarni ciężkie czasy idą...
Lubczyk to na to.... tak ? Mam wrzucę do pomidorówki
Pozdrawiam z ogrodu