Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Ja na razie bez obgryzania oglądam sobie powtórki. ..dobre i to
Kto lubi tenis to w weekend będzie można sobie oglądać na żywo, oczywiście bez publiczności. ...
Pod konie mają rusza ekstraklasa.....ale ja ciągle czekam na siatkówkę To se poczekam
Pozdrowienia
Gość pisze: 07 maja 2020 13:50
Podlasie...
2013, wrzesień, urlop w Rutce niedaleko Hajnówki
Grzyby, cudne cerkiewki w okolicy, uczestnictwo w bizantyjskich obrzędach prawosławnych (gospodyni nas zachęciła, powiedziała że można...), Białowieża (ciekawe multimedialne muzeum), Puszcza, obowiązkowe żubry... długo by wymieniać
W drodze powrotnej Grabarka (akurat setki motocyklistów przyjechało podziękować za udany sezon), Drohiczyn...
Odleciałem, ale to w końcu temat o skokach
Pozdrawiam Podlasie, resztę regionów także.
Cierpliwości kibice, jeszcze będziemy paznokcie obgryzać...
Kazimierzu widzę , że odwiedziłeś kiedyś nasze Podlasie ale bardziej rejony zamieszkałe przez ludzi wyznających prawosławie i dobrze . Chociaż sama jestem katoliczką to jak dla mnie nie ma znaczenia wiara i powiem może coś zdumiewającego ale spotkałam się z tym , że osoby prawosławne szybciej pomogą niż katolicy .
Pozdrówka z Podlasia .
Odnośnie skoków to wstępne plany są na sierpień , poczekamy......
Francuscy organizatorzy oficjalnie ogłosili odwołanie Letniego Grand Prix w Courchevel (7-8 sierpnia)...
A więc - pewnie LGP rozpocznie się 22 sierpnia w Wiśle.
Gdyby pod koniec sierpnia nie udało się zorganizować LGP w Wiśle, to impreza zostanie przeniesiona na weekend 19-20 września. Wtedy skoczkowie rozpoczną skakanie na igelicie w Kazachstanie, a potem pojadą do Rosji, by następnie dotrzeć do Polski. Na koniec planowane są konkursy w Austrii i Niemczech.
Terminarz czeka teraz na zatwierdzenie rady FIS, co ma nastąpić 25 maja.
Wczoraj FIS ustaliło, że...
Letnie Grand Prix wystartuje 22 sierpnia w Wiśle , a zakończy się 3 października w niemieckim Klingenthal. Z kolei zimowy Puchar Świata rozpocznie się 21 listopada, również w Wiśle. Sezon zacznie się od konkursu drużynowego, zawody indywidualne odbędą się dzień później.
Czy nic nie przeszkodzi tym planom?
Wczoraj wreszcie nasza kadra skoczków mogła odbyć normalny trening na obiekcie w Szczyrku☺
Tylko deszczyk był zbędny, ale radość Naszych skoczków bezcenna