Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzej cieszę się, że udało mi się celnie trafić w Twój gust.
Oj, wydaje mi się, że Twoje wspomnienia związane ze słuchaniem Okudżawy, Wysockiego, Biczewskiej, czasem Pugaczowej
są zbieżne z moimi, ależ płyty się wtedy zdzierało i słuchało tych artystów
Wspomnienia nie tylko związane ze słuchaniem ale śpiewaniem na rajdach,różnorakich wypadach-kiedy to było wysoce nieodpowiedzialne a wręcz zakazane-OCH BYLI CZASY
Andrzeju, ale jak człowiek się języka mógł szybko nauczyć
Masz rację Andrzeju trzeba było uważać, ależ to były czasy...
ale zakazany owoc najlepiej smakuje
Mój już dorosły Syn kiedyś też się podśmiewał co to wapniak słucha a teraz słyszę te melodie i piosenki przez niego odtwarzane-podobnie może być z Twoją Córcią za parę lat-pewne utwory po prostu się nie starzeją-ani w linii melodycznej,ani treści
Tak, zgadzam się z wami Panowie, nasza "domowa" młodzież trochę później sięga po muzykę z naszego archiwum,
ale dobrze, że sięga i słucha, zadaje pytania i wyciąga wnioski,
Teraz w ramach naszego wiodącego tematu proszę bardzo, piękna poezja we wspaniałym wykonaniu niezwykłego aktora:
Pragnienie __________ Bolesław Leśmian