Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry kochani
U mnie od rana jest pochmurno.Od czasu do czasu pada.I dobrze. Tylko głowa boli...Czy to po imprezce u Alutki czy zmiana cisnienia? Może Też z szoku...Mąż mnie wyprowadza na zakupy do spożywczaka.Huuurraaa!!! Ludzi zobaczę. :PCieszę się razem z Atinką dzisiaj.
Dzień dobry wszystkim
U mnie też 20 stopni nie myślcie sobie, że tak zabalowałam wczoraj, że dopiero wstałam, o 8.00 miałam wizytę w poradni leczenia bólu, byłam na zastrzyku. Przy okazji zrobiłam większe zakupy i odwiedziłam siostrę i tak przy kawce zasiedziałyśmy się
Miłego dnia
Chyba działało jeszcze wczorajsze znieczulenie, bo nic nie bolało pan doktor do tego jest zawsze tak zabawny, że cały stres mija jak się wchodzi do gabinetu
Jakoś nie mogę siebie wyobrazić w sytuacji kiedy pan doktor bierze mnie za kolano a potem atakuje strzykawką. Normalnie mega rozczarowanie.
Mój ślubny zacząl od dziś trenować biegi. Dziwnym zbiegiem okoliczności znależliśmy się w spożywczym w galerii.Kiedy już wracalismy z żywnością..każde moje zerknięcie na witrynę butiku jakiegokolwiek kończyło się męża turbo przyspieszeniem. Chyba zostanę męża trenerem.
Dusiu na zakupy to trzeba chodzić bez męża, chyba, że to On płaci
Ja dzisiaj właśnie skorzystałam z tego, że byłam sama i parę sklepów odwiedziłam i upolowałam między innymi super sandałki bo takich to jeszcze nie miałam
Witajcie wieczorkiem kochani
Cały dzień pada a ja dopiero mam trochę czasu to zaglądam do Was.
Nasze sokoły już dorastają. Lada dzień wyfruną z gniazda. Już ćwiczą skrzydła