Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przeczytałam przed chwilą na stronie dziennik zachodni, że termin rozpoczęcia turnusu z NFZ 15.03 to teraz 15.06 - czyli przesunięcie o 3 miesiące będzie a co do ZUS nadal nie ma informacji i wcześniej pracownik NFZ będzie się kontaktował telefonicznie lub listownie.
Wreszcie forum ożyło! Piszcie, jeśli się czegoś nowego dowiecie. W przeglądarce NFZ na razie nic nie drgnęło, pewnie czekają na oficjalne odmrożenie a na razie tylko zapowiedzi.
Witam. Czy może ktoś już coś wie, co z osobami, które termin wyjazdu miały na kwiecień? Chodzi mi o wyjazd z Zusu. Czy będą jechały w pierwszej kolejności? Czy Zus prześle informację?
jacky6 pisze: 20 maja 2020 12:33
Jakaś niepełna ta wiadomość od wojskowych.
Brakuje info jak będzie serwowane żarełko.
Śniadanie i kolacja w pakietach do pokoju - to nie problem.
Ale co z chlipzupkami ?
Czy trzeba będzie jechać z własną menażką i manierką jak na obóz harcerski ? To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Jestem obecnie w wojskowym szpitalu w Busku Zdroju, jedzonko jest dostarczane do pokoi, łącznie z obiadem składającym się z dwóch dań. A w pokoju mieszka każdy sam. Jest super.
jaga167 pisze: 20 maja 2020 18:30
Wreszcie forum ożyło! Piszcie, jeśli się czegoś nowego dowiecie. W przeglądarce NFZ na razie nic nie drgnęło, pewnie czekają na oficjalne odmrożenie a na razie tylko zapowiedzi.
Dajcie znać co z zus ja mam termin od 18 czerwca i za bardzo nie chce jechać jeszcze się boje. Ciekawe co zus zrobi z tymi co mieli pojechać w czasie pandemi