O polityce

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: O polityce

Post autor: Gość »

Ojojoj.... przynajmniej człek kompetentny. I szanowany. Nasz duduś niestety się chlopina w tym życiu szacunku nie dorobi a historia postawi go w odpowiednim miejscu w szeregu ot tak bliżej końca. Wstyd i sromota... :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

jacky6 pisze: 25 maja 2020 00:41
Króla Europy mamy od dawna, najpierw powiększył wiek emerytalny, potem przeprowadził się do Brukseli, załapał się na tamtejszy niski wiek emerytalny i jeszcze sobie dorabia do emerytury - wiemy jakiej - jako właśnie człek w nowej roli - teraz już prezesa.
Świat się kręci.

:mrgreen: :ugeek:

Jacky, Ty mnie nie zrozumiałeś nic a nic, a przecież inteligentny jesteś. Cóż, tak sobie według siebie przeinaczyłeś 😜😅
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Kolejny notariusz nie jest nam potrzebny ...dużo ich ''na mieście '' :lol: :lol: :lol:
Tyle w temacie.
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

forumowicz pisze: 25 maja 2020 07:22 Ojojoj.... przynajmniej człek kompetentny. I szanowany. Nasz duduś niestety się chlopina w tym życiu szacunku nie dorobi a historia postawi go w odpowiednim miejscu w szeregu ot tak bliżej końca. Wstyd i sromota... :lol:
Chyba sie nie wyspalas ,krol europy kompetetny i szanowany ???????????????????????wlacz samodzielne myslenie,Dudus jak to okreslilas przewyzsza go intelektem ,obyciem i trosko o Polske
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

ricolo666 aleś mnie rozśmieszył 😂😂😂
Gość

Post autor: Gość »

Trosko...i niech tak zostanie.
Riccolo to moja opinia, Ty masz swoją. Obydwoje się wyspaliśmy, obydwoje mamy do niej prawo. Dla każdego z nas szacunek oznacza inne wartości osoby, którą szanujemy. I dobrze. Tak ten świat działa.
To, że nie uzyskamy porozumienia to też naturalne patrząc na aktualną scenę polityczną.
Tym niemniej pozdrawiam i życzę realnego spełnienia obietnic politycznych i dumy z przedstawicieli partii rządzącej.
Ja czuję tylko wstyd, zażenowanie, złość i.... bezradność.
I tak dzień w dzień. 😔 Widok koni w Janowie tylko te uczucia wzmógł. O takim ryzykutym mówił 3 lata temu poprzedni zarządca pamiętam ten wywiad. Proud of Poland...
I dosyć mam stwierdzeń "co Ci dała P. Oraz to wina T. To staje się już naprawdę żenujące. Mam wrażenie sklonowania myślących w trn sposób. Nie mniej jak dyskusja o aborcji kiedy ludziom w pandemii świat się wali. A takich przykładów jest mnóstwo.
Problemem nie jest zakłamany rząd na chybotliwych nóżkach ani obsadzanie kluczowych stanowisk niekompetentnymi ludźmi, ani nawet indoktrynacja w dofinansowanej tv niby publicznej tylko brak realnej opozycji.
Ale nie takie rządy antydemokracji bardziej wpadające w dyktaturę padały. Padnie i ten. Ja poczekam cierpliwie, pytanie w jakim kraju będę odprowadzać podatki wydawane lekką ręką przez aktualny rząd. Beneficjentem nie jestem.
I jeszcze prośba do kolegi Maxa, który zaraz wtrąci komentarz o mojej rzekomej kompromitacji , słomie w butach co wywoła, że odium złości spadnie na mnie...nie pisz please... albo pisz nie używając ani starego ani nowego nicka.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

O polityce

Post autor: jacky6 »

Sędzia Laskowski powinien wydać komunikat:
"Ponieważ wielokrotnie uznawałem, że Prezydent łamie Konstytucję, decyzję o powołaniu mnie na stanowisko prezesa IK uznaję za niekonstytucyjną".
No ale nie spodziewam się.
Stołek to stołek.

Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

O polityce

Post autor: jacky6 »

Rozumiem, że przegranie przez opozycje wyborów samorządowych (2014),prezydenckich (2015),parlamentarnych(2015), samorządowych(2018),europejskich (2019),parlamentarnych (2019) może pozostawiać ślady w psychice, ale to nie powód żeby obrażać się na demokracje i blokować kolejne wybory...
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Po tylu tu wyliczonych wygranych myślałem że rządzi pis,a opozycja jest słaba,skłócona i bez programu-a tu okazuje się że to wszystko nieprawda i to opozycja nie przeprowadziła wyborów 10 maja,opozycja na te przygotowania wydała BAGATELNE 70 MILIONÓW złotych,ministrowi szumowskiemu i jego rodzinie rozdała 300 milionów różnego rodzaju grantów,nie sprawdziła banasia że ma hotel na godziny i szemrane interesy,powołała komunistycznego prokuratora do trybunału konstytucyjnego,zainstalowała heiterów w ministerstwie sprawiedliwości,nie opublikowała uchwały pkw o nie....byłych wyborach :o rydzykowi ciągle sypie miliony,ponoć ...publicznej tv przyznała 1,9 miliarda a potem 2 Miliardy złotych,ministrom dziesiątki tysięcy premii bo....im się to po prostu ..należało,przekupuje ludzi ich własnymi pieniędzmi z podatków-rzucając ochłapy...............Niech Ta Opozycja Przestanie Już Rządzić Bo Doprowadzi Nas Do RUINY :!: :cry:
Zablokowany