Jest bardzo wielu przedsiębiorców płacących podatki na Cyprze ale płaczących w PL...
Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 267 razy
- Podziękowano: 138 razy
Jeszcze niedawno karano mandatami osoby , które w miejscu publicznym nie nosiły maseczek . Sama słyszałam wypowiedź , że maseczki będa zdjęte dopiero po wynalezieniu szczepionki , czyli być może za rok , lub dwa . Ludzie porobili zapasy maseczek , no bo bez nich poumierają .
No i komu tu wierzyć
Mnie też to dziwi.Sam minister mówił.GIENIA pisze: 26 maja 2020 12:13 Sama słyszałam wypowiedź , że maseczki będa zdjęte dopiero po wynalezieniu szczepionki , czyli być może za rok , lub dwa . Ludzie porobili zapasy maseczek , no bo bez nich poumierają .
A pandemia to u nas na tyle jeszcze nie wyhamowała....
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 40 razy
Córka jest na stażu... od marca była w 4 szpitalach... w każdym inną specjalizację zalicza..... Ani razu nie miała robionego testu, bo..... ani ona lekarz ani ...... Ale górnikom to i pociotkom robią testy....... bo im się należy. OK, pewno rozpętałam burzę, ale...... już wkurzają ci równi i równiejsi.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Czyżby na Forum NS promowana jest postawa nietolerancji wobec tradycyjnych katolickich praktyk religijnych ?Esterka pisze: 25 maja 2020 21:46 (...) i zamyka się oczy na ciemnogród maszerujący bez stosowania się do obostrzeń, (...)
-
Gość
Bożenko
Rozumiem Cię. Niestety od początku pojawienia się pandemii wiele decyzji lub ich braku niekoniecznie będzie dla nas, zwykłych szaraczków zrozumiałe.
Co by było gdybyśmy byli drugą Hiszpanią? Wolę nie myśleć, zresztą czasami nie myślenie jest bardziej korzystne dla naszego zdrowia psychicznego.
Hipokryt pisze: 26 maja 2020 14:11Czyżby na Forum NS promowana jest postawa nietolerancji wobec tradycyjnych katolickich praktyk religijnych ?Esterka pisze: 25 maja 2020 21:46 (...) i zamyka się oczy na ciemnogród maszerujący bez stosowania się do obostrzeń, (...)
[/quote
Hipek halo halo czy Ty oby się nie zagalopowujesz w swojej pewnosci wpisów nawet jeśli czegoś lub kogoś nie toleruję to mam takie prawo jak byś nie wiedział to już wiesz ..Ciemnogród idzie bez masek bez rękawiczek łamie zakaz organizowania zgromadzeń, smieje się w ten sposób z innych,którzy stosują się zaleceń rządu w sklepach personel 10 h w maskach, w szpitalach w kombinezonach i można by tak wymieniać długo a co ten ludek zmanipulowany przez księdza jest ponad prawem?Plucie w twarz innym Polakom wymienionym powyżej jest takie zgodne z miłością do bliżniego i z przestrzeganiem prawa w kraju w którym żyją?
Dopiero policja rozgonila to zgromadzenie a ksiądz strzelił focha i zawrócil tych ignorantów.Możesz sobie nazwać moją wypowiedź jak chcesz Twoja sprawa. Tylko wiesz ,jak ślepy prowadzi ślepego a tutaj i głuchego to wcześniej czy później wpadną w dół.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 267 razy
- Podziękowano: 138 razy